Eastbourne i Sydengland

I år går turen i maj til det skønne Eastbourne i Sydengland. Vi skal blandt andet på rundtur i Eastbourne og se byens berømte moler, blomstertæpper og hyggelige gågader.

Hvor går turen hen?

Vi skal også på heldagsudflugt til Penshurst Place and Gardens, besøge Sir Winston Churchills hjem samt på en dagsudflugt til den imponerende kridtklint Beachy Head og badebyen Brighton. Der er sat tid af til at udforske området på egen hånd.

Hvor skal vi bo?

Vi bor på 'The Palm Court Hotel' i Eastbourne, et typisk victoriansk hotel i gåafstand til strandpromenaden og molen Victorian Pier. Værelserne har bad/toilet, tv og telefon. Hotellet har elevator, restaurant samt lounge med gratis wi-fi. 

Hvornår tager vi afsted?

Vi drager mod Sydengland søndag 7. maj og er tilbage i Danmark fredag 12. maj 2017.

Hvad koster det at komme med?

Prisen er 6.700 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Tillæg for eneværelse er 850 kr. Med i prisen er bustransport, flyrejsen, 5 x morgenmad, 5 x middag (3-retters valgmenu), ’husunderholdning’ på hotellet.

Hvordan er jeg forsikret?

Du skal selv tegne de fornødne rejse- og afbestillingsforsikringer, herunder hjemtransportforsikring.

Hvordan kommer jeg med på rejsen? 

Har du lyst til at komme med på rejsen, så kan du hente et tilmeldingsskema her på siden eller i Borgerreolen i ventearealet i Rådhushallen. Skemaet skal udfyldes og afleveres i Rådhushallens postkasse eller sendes til Gladsaxe Kommune, Sundheds- og Rehabiliteringsafdelingen, Rådhus Allé, 2860 Søborg. Mrk. Udlandsrejser.

Hvornår skal jeg tilmelde mig?

Du kan fra 15. december printe tilmeldingsskemaet fra gladsaxe.dk/udlandsrejser eller hente det i Borgerservice, venteareal. 

Tilmeldingsfristen er 23 januar

Hvordan får jeg besked, om jeg er kommet med på rejsen?

Får du en plads, får du direkte besked senest i uge 4. enten pr. mail eller brev. Du får efterfølgende en faktura tilsendt via brev, PBS eller Digital Post. 

Hvem står for rejsen?

På begge rejser deltager en sygeplejerske og ældrekonsulent, Ea Lykke Elsborg som rejseleder.

Er der venteliste?

Får du ikke plads bliver du automatisk optaget på venteliste og får besked, hvis der bliver en ledig plads.

Prioritér dine ønsker

Der er et begrænset antal pladser, og derfor kan alle ikke få deres ønske opfyldt. Sæt gerne kryds ved alle de kurser og rejser, du gerne vil deltage i, da det forøger dine muligheder for at blive optaget. Skriv eventuelt nummer ét ud for den rejse, du helst vil på. Borgere, som ikke tidligere har deltaget, har fortrinsret.

Spørgsmål til rejsen

Ønsker du at vide mere om rejserne, eller har du spørgsmål til turen, så er du velkommen til at kontakte ældrekonsulent Ea Lykke Elsborg på sofeel@gladsaxe.dk eller på telefon 39 57 55 43.

Tilmeldingsskema

Du kan downloade tilmeldingsskemaet til Udlandsrejserne her. Du kan også hente det i Borgerreolen i Borgerservice.

Hent skemaet her
Udlandsrejser