Iværksætter

Tænker du på at starte egen virksomhed?

Iværksætterhuset tilbyder startupmøder, startupkurser og events med både bred og mere specialiseret information til iværksættere.
 

HOVEDSTADENS IVÆRKSÆTTERPROGRAM tilbyder dig workshops og webTV om alt det, der er godt at vide fra start. Den vigtigste viden er samlet og gjort tilgængelig, når det passer dig.


Virk│Startvækst er stedet for viden og værktøj til iværksættere og virksomheder i vækst. Virk│Startvækst er Danmarks største portal for iværksættere og virksomheder i vækst.


I Vækstguiden finder du vej til offentlige tilbud om tilskud, lån, rådgivning og meget mere, som hjælper din virksomhed.

Væksthus Hovedstadsregionen hjælper vækstiværksættere og vækstorienterede virksomheder, der har overstået opstartsfasen og har brug for vækstkortlægning og kvalificeret sparring til at komme videre. Væksthus Hovedstadsregionen formidler oversigt over kurser, workshops og andre arrangementer i regionen målrettet iværksættere.

SKAT tilbyder løbende erhvervskurser og informationsmøder for iværksættere og nystartede virksomheder. Se kommende kurser og informationsmøder i Region Hovedstaden.

Finder du ikke et kursus der dækker dine behov, så kan du bestille et vejledningsmøde hos SKAT.

 

Kontakt

Erhverv og vækst

Rådhus Alle 7
2860 Søborg
Telefon: 39 57 50 15
erhverv@gladsaxe.dk