Årlige begivenheder

Hvert år holder Gladsaxe Kommune en række aktiviteter året igennem. Her kan du læse mere om nogle af disse aktiviteter.

Gladsaxedagen

Gladsaxedagen er en unik mulighed for at møde alle sider af Gladsaxe Kommune. Lokale politikere, foreninger, kunstnere og mange andre er samlet på dagen for at give borgerne chancen for at opleve den mangfoldighed, der præger livet i Gladsaxe.

18-års fødselsdagsfest

Sidst på året, holder kommunen sin fødselsdag for alle unge, der er fyldt 18 i løbet af året.18-års fødselsdag (Kommunens fødselsdag)

Klubbernes dag

Klubbernes Dag byder blandt andet på et stort dyrskue, hesteopvisning, spændende boder, udstillinger, live bands, dansepiger, Street-Hockey og boder med gøgl, mad og drikkevarer.

Institutionernes idrætsdag

22. juni 1984 blev den første fælles idrætsdag afholdt, og derfor kan vi nu for 25. gang invitere alle børneinstitutioner og SFO’er til at deltage i institutionernes fælles idrætsdag på Bagsværd Stadion. Formålet med denne årlige fælles begivenhed er at samle institutionernes børn til kammeratligt samvær og idrætslege med hinanden og på tværs af institutionerne - under det fælles motto: Alle børn kan deltage, ud fra det de kan, og ikke ud fra hvad der giver det bedste resultat.

Møde med foreningerne

Mødet starter i Byrådssalen, hvor Folkeoplysningsudvalget uddeler årets ungdomslederpris. Første del af programmet foregår samlet i Byrådssalen, efter kaffepausen er der oplæg og debat om tre forskellige temaer, som deltagerne frit kan vælge imellem.

Kultur der Dur

Musik, underholdning og boder med salg af brugskunst og håndarbejde – det er hovedingredienserne i den tilbagevendende festival Kultur der Dur, som er en festival for mennesker med udviklingshæmning og alle andre, der ønsker at deltage i en festlig dag. 

Om kommunen