Gladsaxe som arbejdsplads

Denne side er til dig, som overvejer at søge job eller elevplads i Gladsaxe Kommune, eller som allerede har fået et job og gerne vil lære kommunen bedre at kende

Her kan du blandt andet se en liste over alle vores ledige stillinger. Du kan også tilmelde dig vores mailservice, så du får en mail, hver gang der er en ledig stilling inden for det område, du har interesserer for.

Gladsaxe Kommune modtager ikke uopfordrede ansøgninger, da vi som offentlig arbejdsplads skal slå alle ledige stillinger op.

Gladsaxe tilbyder en lang række Personalegoder, for eksempel motionstilbud, foredrag, kor og leje af billige feriehuse.

I Gladsaxe Kommune lægger vi vægt på udvikling og læring i jobbet og på lysten til at prøve nyt. Vi fokuserer på muligheder og ikke på begrænsninger.
Læs mere om dine muligheder for kompetenceudvikling i Gladsaxe Kommune.

I Gladsaxe Kommune lægger vi vægt på, at der bedrives god, kompetent og professionel ledelse, og vi er optaget af, at kommunens ledere løbende udvikler deres ledelseskompetencer. Læs mere om ledelsesudvikling her.

For at understøtte, at Gladsaxe Kommune er en sund arbejdsplads, hvor de ansatte er mindst muligt syge som følge af livsstil, og for at sikre, at ingen udsættes for røg eller passiv rygning mod deres ønske, har vi udarbejdet rygeregler