Tjek din virksomheds IT-sikkerhed

Flere og flere virksomheder rammes af IT-kriminalitet. Alle virksomheder er udsatte – uafhængig af størrelse eller branche.

Rådet for Digital Sikkerhed og Erhvervsstyrelsen anbefaler, at man gennemgår den lille test, der findes på Sikkerhedstjekket, der er et enkelt og målrettet digitalt værktøj, som kan hjælpe særligt små og mellemstore virksomheder med at styrke IT-sikkerheden.

Sikkerhedstjekket er udarbejdet i samarbejde mellem Erhvervsstyrelsen (http://www.erst.dk/) og Rådet for Digital Sikkerhed (http://www.digitalsikkerhed.dk/). Sikkerhedstjekket er udviklet som led i en aftale om vækstplan for digitalisering i Danmark fra februar 2015.

I får her et overblik over, om der er svagheder i jeres IT-sikkerhed og målrettet vejledning om, hvor der bør sættes ind først for at mindske risikoen for at blive ramt. God IT-sikkerhed er god forretning. En brist i IT-sikkerhed kan koste virksomheden mange penge i genopretning af systemer, data og ikke mindst omdømme hos kunder og samarbejdspartnere.

Borger