Byrådsmedlem Mogens Camre (O) er død

Mogens Camre døde mandag 5. december

 

Mogens Camre blev valgt ind i Gladsaxe Byråd efteråret 2013.

Det er med vemod, at jeg erfarer, at Dansk Folkepartis medlem af Gladsaxe Byråd, Mogens Camre, er død mandag den 5. december.

Mogens Camre blev valgt til Gladsaxe Byråd ved byrådsvalget i november 2013 og deltog aktivt og engageret i Børne- og Undervisningsudvalgets og Trafik- og Teknikudvalgets arbejde, indtil han 1. september 2016 måtte søge om orlov på grund af sygdom.

Mogens Camre var dybt engageret i politik. Det er ingen hemmelighed, at han havde kontroversielle synspunkter, som han ikke gjorde forsøg på at skjule.

Mogens Camre blev 80 år.

Den 29. marts 2016 blev Mogens Camre 80 år, og ved den lejlighed lykønskede et samlet byråd ham ved et arrangement efter byrådsmødet den 13. april hvor Mogens Camre bød på et glas champagne. På det tidspunkt var han på ingen måde hverken tynget af alder eller sygdom.

Tidligere medlem af Folketinget og Europa-Parlamentet

Mogens Camre var uddannet cand. polit, og blev tilbage i 1968 valgt ind i Folketinget for første gang. I 1999 blev han som medlem af Dansk Folkeparti valgt ind i Europa-Parlamentet.Mogens Camre efterlader sig syv børn. Æret være hans minde.

På Gladsaxe Byråds vegne,

Borgmester Karin Søjberg Holst

 

Borger