Cafeejer inviterede udsatte borgere til julefrokost

Lillejuleaftensdag havde ejeren af Rådhuscafeen, Nisco Alievski, inviteret nogle af Gladsaxes udsatte borgere til gratis julebuffet efterfulgt af kaffe, kage og Risalamande.

Julen handler også om at gøre noget for dem, der ikke har så meget. Derfor havde ejeren af Rådhuscafeen, Nisco Alievski, lillejuleaftensdag, inviteret 21 juleglade borgere til en julefrokost på cafeens regning.

Med glæde og godt humør stod Nisco og hans hjælper, Mikael, klar i Rådhuscaféen, da gæsterne ankom ved frokosttid. De kom fra Gladsaxe Kommunes to sociale væresteder Gladsaxe Mødested i Bagsværd og Skur2 i Høje Gladsaxe. Og de blev bud på en overdådig julebuffet efterfulgt af kaffe, kage og Risalamande.

Den bedste julegave
Det var derfor en samling julemætte gæster, der forlod cafeen efter nogle hyggelige timer.

- Det er den bedste julegave, jeg har fået i år, udbrød en af deltagerne, Frank, der selv hjælper til som frivillig i juledagene i Værebro. Han ved, hvor vigtigt det er at give en hjælpende hånd til dem, som ikke har så meget.

Også Rikke Hansen og Anne-Sofie Saaek, begge ansatte på værestederne, var taknemmelig og glade for at modtage invitationen. Anne-Sofie understreger vigtigheden af initiativet og dens store indflydelse på borgernes oplevelse af julen. Også cafeens medarbejdere havde en rigtig god oplevelse. Niscos hjælper Mikael, der stod for betjeningen, var begejstret over den gode stemning.  

- Det er en fantastisk dag. Hvis alle kunder er så søde og imødekommende, er det en fornøjelse at være på arbejde, sagde han.


Anne-Sofie Saaek (tv.) og Rikke Hansen, begge medarbejdere på de inviterede væresteder, sammen med tjeneren Mikael. På billedet til højre er der fuld gang i julehyggen.

Borger