Sidste chance for at lege og bevæge sig i Rådhusparken

Uge 37 er sidste uge med midlertidige aktiviteter i Rådhusparken. Indtil på søndag kan du lege og bevæge dig i Rådhusparken og fortælle Gladsaxe Kommune, hvad du synes om Rådhusparken i dag.

Nyd september udenfor ved at være aktiv med familie og venner i Rådhusparkens grønne omgivelser. Du kan deltage i idræts- og legeaktiviteter, arrangeret af lokale foreninger. Der er aktiviteter for enhver smag og aldersgruppe, og du kan blandt andet deltage i dans, petanque, cricket udendørs motion og yoga. Du kan også benytte dig af baner og udstyr, som Gladsaxe Kommune har stillet op forskellige steder i parken.

gladsaxe.dk/rådhusparken og på skiltene i Rådhusparken kan du se en aktivitetskalender og et luftfoto over de forskellige tilbud.

Den midlertidige omdannelse er del af By- og Miljøforvaltningens eksperiment om at afprøve muligheder for at skabe mere byliv i Rådhusparken. Aktiviteterne er baseret på anbefalinger fra det rådgivende §17, stk. 4-udvalg for byliv og klimatilpasning af Buddinge. Fokusset på leg og bevægelse er valgt, fordi mange deltagere i sidste års sommeraktiviteter i Rådhusparken skrev ønsker til leg og bevægelse på de visionsæbler, der blev hængt op i Rådhusparkens æbletræer.

Borger