IT-ildsjæl hædret med årets Ældrepris

Med ældreprisen hædrer Gladsaxe Kommune hvert år en borger, der yder en ekstraordinær indsats til gavn og glæde for kommunens ældre. Årets prismodtager Lars Nørager Laursen får prisen for sit store engagement i Seniorklubberne i Høje Gladsaxe.

- Du får ældreprisen som tak for, at du i en årrække har brugt tid og energi til gavn og glæde for alle i Seniorklubberne i Høje Gladsaxe, sagde borgmester Trine Græse, da hun sammen med medlemmer af seniorudvalget og seniorrådet overraskede Lars Nørager Laursen med prisen under PC-mødestedets julefrokost.

Lars Nørager Laursen modtager ældreprisen for sit store arbejde i Seniorklubberne i Høje Gladsaxe. Her er Lars Nørager Laursen sekretær for husmødet, en styregruppe for alle brugerne i Seniorklubberne. Han har lagt kræfter i bestyrelsen for PC-mødestedet. Han har også været formand for Hjemmevideo- og Fotoklubben i Gladsaxe, som han var med til at starte i 2012. Lars Nørager Laursen er også webmaster og redaktør på Seniorklubben velbesøgte hjemmeside. Her kan man få alt at vide om de syv klubber, der holder til i huset. På grund af din indsats med hjemmesiden er Seniorklubberne i Høje Gladsaxe blevet kendt i vide kredse, og I tiltrækker stadig flere medlemmer til deres aktiviteter.   

Rosende ord og 10.000 kroner
Lars Nørager Laursens indsats er blevet bemærket og værdsat. Der var nemlig hele 55, der havde indstillet ham til året ældrepris. I sin tale læste Trine Græse op af nogle af de flotte begrundelser for, hvorfor Lars Nørager Laursen har fortjent at vinde ældreprisen 2017. Og der var mange rosende ord om hans store indsats.

- Lars stiller sin viden og dygtighed til rådighed, altid med et venligt smil og en engleblid tålmodighed. Og ingen har nogensinde hørt ham udtale sig negativt om andre – en egenskab, der har stor værdi i et hus med så mange, forskelligartede mennesker og temperamenter.

- En person, der yder en så værdifuld indsats for sine medmennesker og for sin kommunen, fortjener at blive værdsat og synliggjort. Og derfor synes vi, at Gladsaxe Ældrepris 2017 bør gives til Lars, som den ildsjæl han er, og som et inspirerende eksempel for andre.

Vinderen af Ældreprisen modtager udover de mange rosende ord et gavekort på 10.000 kroner.

Borger