Årlige begivenheder

Hvert år holder Gladsaxe Kommune en række aktiviteter året igennem. Her kan du læse mere om nogle af disse aktiviteter.

Grundejerforeningernes møde med Byrådet

Gladsaxe Kommune holder hvert år et møde for grundejerforeningerne. Her er der mulighed for at møde byrådet, høre om relevant nyt for gurndejerne og drøfte forskellige generelle problemstillinger. Se mere på gladsaxe.dk/grundejerforeningsmoede

Gladsaxedagen

Gladsaxedagen er en unik mulighed for at møde alle sider af Gladsaxe Kommune. Lokale politikere, foreninger, kunstnere og mange andre er samlet på dagen for at give borgerne chancen for at opleve den mangfoldighed, der præger livet i Gladsaxe.

18-års fødselsdagsfest

Sidst på året, holder kommunen sin fødselsdag for alle unge, der er fyldt 18 i løbet af året.18-års fødselsdag (Kommunens fødselsdag)

Klubbernes dag

Klubbernes Dag byder blandt andet på et stort dyrskue, hesteopvisning, spændende boder, udstillinger, live bands, dansepiger, Street-Hockey og boder med gøgl, mad og drikkevarer.

Institutionernes idrætsdag

22. juni 1984 blev den første fælles idrætsdag afholdt. Formålet med denne årlige fælles begivenhed er at samle institutionernes børn til kammeratligt samvær og idrætslege med hinanden og på tværs af institutionerne - under det fælles motto: Alle børn kan deltage, ud fra det de kan, og ikke ud fra hvad der giver det bedste resultat.

Møde med foreningerne

Mødet starter i Byrådssalen, hvor Folkeoplysningsudvalget uddeler årets ungdomslederpris. Første del af programmet foregår samlet i Byrådssalen, efter kaffepausen er der oplæg og debat om tre forskellige temaer, som deltagerne frit kan vælge imellem.

Kultur der Dur

Musik, underholdning og boder med salg af brugskunst og håndarbejde – det er hovedingredienserne i den tilbagevendende festival Kultur der Dur, som er en festival for mennesker med udviklingshæmning og alle andre, der ønsker at deltage i en festlig dag. 

Boligselskabsmøde med Byrådet

Gladsaxe Kommune holder hvert år et møde for boligselskaberne i Gladsaxe. Her er der mulighed for at møde byrådet, høre om relevant nyt for boligselskaberne og drøfte aktuelle emner. Mødet holdes i 2017 mandag 30. oktober kl. 18 - 20.30.

Juletræstænding

Gladsaxe Kommunes juletræ på rådhuspladsen tændes hvert år til festlig musik mens borgerne kan komme i julestemning med gløgg og ægleskiver.i 2017 tændes træet fredag 1. december.

Om kommunen