Kildevængets beboere mødte elbilen

Halloweenaften stod i el-delebilens tegn i boligafdelingen Kildevænget. Mere end 30 borgere trodsede regnen og mødte op for at høre mere om den el-delebil, som står på Kildevængets parkeringsplads på Solnavej.

Læs mere

Hold styr på dit indeklima

Boligadministrationen FA09 har designet et indeklimakort, der viser, hvornår du skal lufte ud samt hvilken temperatur din bolig har. Målet med indeklimakortet er at pleje din bolig, inden det er for sent.

Læs mere

LAR-projektet kører derudad

I boligafdelingerne Kildeparken og Kildevænget er et stort, fælles projekt i gang. Her tages der hånd om regnvandet, så det siver ned i regnbede, lavninger, grøfter og vandgennemtrængelig asfalt, i stedet for at belaste vores kloakker.

Læs mere

Klimatilpasning - sammen bliver vi klogere

Fredag 02. september 2016

31. august mødtes driftsansatte fra Kildeparken, Kildevænget og Marielyst, fagfolk fra Gladsaxe Kommune og eksterne rådgivere for at dele udfordringer og finde fælles løsninger på grøn pleje af LAR.

Læs mere

KlimaKlarnetværket har været i Malmø

Et eksempel på en inspirationstur er da Gladsaxe Kommune tilbage i 2014 inviterede KlimaKlarnetværk med på en tur over sundet for at besøge Malmø og se på regnvandsløsninger.

Læs mere
Miljø og klima