Offentlig høring om Kagsåparkens Regnvands-projekt

Fredag 13. januar 2017

Gladsaxe Byråd vedtog den 18. januar 2017, at sende VVM-redegørelse for Kagsåparkens Regnvandsprojekt, tillæg til spildevandsplan og vandløbsreguleringssag i offentlig høring.

Læs mere

Tag med på rundvisning i demonstrations-regnhaver

Er du interesseret i en rundvisning i demonstrationshaverne for regnvandshåndtering? Vi arrangerer løbende rundvisninger i de fem haver.

Læs mere

Klimatilpasning - sammen bliver vi klogere

Fredag 02. september 2016

31. august mødtes driftsansatte fra Kildeparken, Kildevænget og Marielyst, fagfolk fra Gladsaxe Kommune og eksterne rådgivere for at dele udfordringer og finde fælles løsninger på grøn pleje af LAR.

Læs mere

En velbesøgt Vandets Dag

Tirsdag 29. marts 2016

D. 22 marts 2016 blev FN's Verdensdag for Vand fejret i Gladsaxe Kommune. Borgerne viste stor interesse på dagen, som bød på cykeltur rundt i Gladsaxes klimatiltag, rundvisning i Bagsværd Vandværk samt inspirationsture i regnvandshaver.

Læs mere

BoligJobordningen: Få fradrag for klimatilpasning

Den 6. november 2015 indgik regeringen en aftale om en ny, grøn BoligJobordning. Det betyder, at du kan få fradrag på op til 12.000 kroner per person for klimatilpasning i 2016 og 2017.

Læs mere

Nyuddannede regnvandskonsulenter

Torsdag 07. juli 2016

Fremadrettet skal nye regnvandskonsulenter vejlede om regnvandsløsninger på din grund.

Læs mere

Nyheder

Se alle nyheder

Klima på dagsordenen på grundejermødet

Mandag 01. juni 2015

I år stod Byrådets årlige møde med grundejerforeningerne i klimaets tegn. Aftenens oplæg blev holdt af Vand og Klima teamet.

Læs mere
Miljø og klima