Nyt lokalebooking- og tilskudssystem

Gladsaxe Kommune har fået et nyt lokalebookingsystem 1. april 2018 

Det nye system hedder WFP Lokalebooking.

Book her

 

 

 

Det nye system er fortsat under opbygning. Vi knokler på sagen for at gøre det klart, men vi må bede om jeres tålmodighed lidt endnu.

Hver dag bliver nye funktioner tilgængelige i systemet, så prøv dig frem og book lokaler via ovenstående link

Relevante vejledninger finder du nederst på denne side.

 

 

 

 

Log på med enten Nem-ID eller ved at skrive din mailadresse i feltet ”Brugernavn” og tryk ”glemt adgangskode”. Du vil herefter få tilsendt et link til din mail-adresse, som giver dig mulighed for at nulstille/oprette dit eget kodeord. Vær opmærksom på at linket kun virker i 30 min.

Læs mere i Vejledning: Sådan logger du på Vejledning - Sådan logger du på

 

  1. Du kan logge ind enten ved brug af din Nem-ID, hvis du er borger i kommunen og ønsker at se de muligheder for at leje lokaler her, fx badmintonbaner mm. Du kan også logge ind med ”Brugerkode”, hvis du er med i en forening og skal booke lokaler til jeres aktiviteter.

  2. Vi opretter løbende selvbetjeningsmuligheder og derfor kan du booke mange af vores lokaler i WFP Lokalebooking. Der kommer flere lokaler på løsningen for hver dag, så hav lidt tålmodighed, hvis dit lokale endnu ikke kan ses i løsningen. Du kan både søge om ”forløbsbookinger” – altså en sæson eller samme lokale, flere dage i træk. Samt om ”enkeltbookinger”, som omfatter et lokale på én dag.

  3. Når du er logget ind, kan du også se en oversigt over dine kommende bookinger (forløb og enkeltbookinger).

 

 

Da systemet er under udvikling, vil du opleve en del uhensigtsmæssigheder når du bruger systemet. Vi forventer de fleste uhensigtsmæssigheder bliver rettet løbende.

Her vil vi beskrive, hvad du særligt skal være opmærksom på:

Dobbelte bookingbekræftelser:

I forbindelse med, at vi nu er ved at sende bookingbekræftelser ud for hele sæson 2018/2019 har flere oplevet at modtage rigtig mange bookingbekræftelser for samme forløb. Dette beklager vi meget. Det er naturligvis en fejl, som vi arbejder på at finde ud af, hvordan vi undgår.

Sådan læser du din bookingoversigt:

Ud for de bookinger, som vi har lagt ind i systemet, ser du en gul/orange farve og teksten "afventer din accept". Når du ser dette, skal du ikke foretage dig noget. Bookingen er endelig, selvom teksten indikerer noget andet.

Ved de bookinger du selv har lagt ind, vil du se en grøn farve og teksten "accepteret". Når du ser dette er bookingen ikke endelig, selvom teksten indikerer noget andet. Du skal afvente din bookingbekræftelse på mail, før bookingen er endelig.

Bookingbekræftelser

Vi er i øjeblikket ved at sende bookingbekræftelser ud. Når du modtager dine bookingbekræftelser, skal du tjekke, om datoerne passer med det du forventer.

Hvis du oplever, at der mangler en eller flere uger i din sæsonbooking, skal du logge ind på din bookingoversigt og tjekke, om der eventuelt skulle ligge en enkeltbooking på de manglende datoer.

  

 

Sæsonfordeling kaldes forløbsbookinger i det nye WFP Lokalebookingsystem.

For sæsonen 2018/2019 har foreningen de samme tider og lokaler som i sæsonen 2017/2018. Disse tider er blevet overført til WFP Lokalebooking. Som forening skal I altså ikke søge om tider for sæson 2018/19.

Vi har i samarbejde med flere foreninger og interne institutioner testet udsendelsen af mail-bookingbekræftelser. Bekræftelserne har desværre fortsat lidt skønhedsfejl, som vi retter op på, så snart vi finder dem. Vi sender bekræftelserne ud til alle brugere i ét ”hus” ad gangen. Ultimo august er der sendt bekræftelser ud til brugerne af Natur og Sejlklubben I og II, Tyrolerhuset, Søgården, Højgården, Bowlinghallen, Badmintonhallerne, Gladsaxe svømmehal samt dele af Telefonfabrikken og Gyngemosehallen.

Derudover er der sendt bookingbekræftelser til dele af Buddinge skole, Gladsaxe skole, og Enghavegård skole.

Desværre oplever flere af jer i øjeblikket "booking-spam", hvor I modtager bookingbekræftelserne dobbelt og/eller modtager flere bookingbekræftelser for et sæsonforløb. Dette er naturligvis en fejl, som vi beklager meget. Vi arbejder på at finde ud af, hvordan vi undgår dette.

Hvis I oplever, at der mangler en eller flere uger i jeres sæsonbooking, skal I logge ind på jeres bookingoversigt og tjekke, om der eventuelt skulle ligge en enkeltbooking på de manglende datoer.

I kan se en oversigt over jeres bookinger ved at logge på det nye lokalebookingsystem via 'Book her'-linket.

 

 

 

 

 

Vær opmærksom på, at det nye system fortsat er under opbygning. Vi beder derfor om jeres tålmodighed.

Hvis du har akutte forespørgsler om enkeltbookinger, kan du rette henvendelse på nybooking@gladsaxe.dk.

Andre uopsættelige spørgsmål kan ligeledes rettes til nybooking@gladsaxe.dk.

Vi behandler alle henvendelser hver fredag og sender svar ud enten i form af mail eller som generel information/vejledning her på hjemmesiden. Vi har i overgangsperioden desværre ikke mulighed for at opretholde vores almindelige telefoniske service.

 

 

 

Info til foreninger