• Få siden læst op
  • Udskriv
 

Velkommen til Carlshuse

Carlshuse er Gladsaxe Kommunes værested for psykisk sårbare borgere. I Carlshuse har du mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter og netværksgrupper og hygge dig med andre i Café Carl. Huset rummer også kreativt værksted, computerrum og en dejlig have. Hent folder om Carlshuse.

Frivillige for psykisk sårbare
Carlshuse lægger også hus til Frivilligindsatsen for psykisk sårbare, som er etableret i samarbejde med patient- og pårørendeforeningen SIND. Indsatsen har bl.a. netværksskabende aktiviteter, besøgsven- og følgeskabsordninger samt holder foredrag og uddanner Recoverymentorer. Læs om frivilligindsatsen her

Vil du vide mere om Carlshuse, så kig forbi og få en rundvisning. Lav evt. en aftale i forvejen ved at kontakte receptionen på tlf. 39 57 34 34.

Du kan følge i hvad der sker i Carlshuse hjemmefra
I Carlshuses cafe hænger vores elektroniske opslagstavle, IBG-info-tavlen, hvor vi slår nyheder og aktiviteter op, som man kan melde sig til. Hvis du har en profil (navn) på info-tavlen, kan du følge med hjemmefra via pc, tablet eller smartphone. Høre mere herom ved at kontakte din støtteperson eller Carlshuse. Du kan også følge med gennem månedsbladet Solstrålen eller via brugernes Facebookside "Carlshuse". Det er dog en lukket gruppe, så du skal anmode om medlemskab.

Aktuelt

Praktikplads
Læs den ny praktikbeskrivesle for Carlshuse (PDF åbner i nyt vindue)

 

For fjerde år i træk slår Carlshuse dørene op for sommerhøjskole

Sommerhøjskolen afholdes uge 24 og 25 (d. 11. juni - d. 21. juni) alle dage kl. 10-16.

I år er temaet for højskolen FN’s Verdensmål – vi har udvalgt 4 stykker, som vi arbejder med.

Det bliver ikke stort og tungt af den grund. Vi tager verdensmålene alvorligt, men vi kommer til at lege og hygge os gennem de to uger – samtidig med, at vi bliver klogere på, hvad Verdensmålene er for nogle størrelser og tilpasser dem, så vi kan bruge dem i vores egen hverdag. Fx vil der være klimavenlig madlavning, verdens-diskussionsklub, syværksted (sy gammelt om til nyt) og kreaværksted med ting, vi finder i naturen – både skrald og planter.

Det er gratis, og ALLE er velkomne!

Program for Sommerhøjskole 2019. 

Af: olnoja
Senest opdateret: 03-06-2019

Kontakt

Carlshuse

Åbningstider

Mandag:
09.00-16.00
Tirsdag:
09.00-20.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag:
09.00-15.00
Søndag:
10.30-15.30