Tilmeldingen for kommunale institutioner er nu lukket

Der er lukket for tilmelding til Gladsaxedagen for institutioner og afdelinger i Gladsaxe Kommune. Fristen var 1. maj 2018.

Nåede din institution eller afdeling ikke tilmeldingsfristen 1. maj, så er du stadig velkommen til at kontakte os på mail til kommunikation@gladsaxe.dk eller på telefon 39 57 50 18 for at høre om mulighederne for at deltage alligevel.

Åbningstider
Alle telte med aktiviteter og udstillinger skal have åbent fra klokken 13 til 17. Mellem klokken 11 og 12 kan I køre ind med bil og læsse materialer og andet af. Derefter skal alle køretøjer forlade pladsen. Klokken 17-18 kan I igen komme ind med bil og køre materialer væk, hvis I har behov for det.

Husk at Gladsaxedagen fortsætter efter teltene lukker. Der er aftenkoncert og afterparty med musik helt frem til klokken 23.

Jeres telt
Teltet bliver sat op af leverandøren, så det er klar til jer, når I ankommer på dagen. Ligeledes bliver de borde/stole, I har bestilt, kørt ud til jeres telt.

Yderligere information
Hvis I er i tvivl om noget i forhold til det praktiske eller indretningen af pladsen på dagen, kan I kontakte planlægningsgruppen på telefon 39 57 50 14 eller på csftbl@gladsaxe.dk.

På selve dagen er I altid velkomne til at henvende jer i infoteltet, så finder vi den medarbejder, der kan svare på jeres spørgsmål.

Transport og parkering

TAG CYKLEN
Hvis du har mulighed for det, så tag cyklen til Gladsaxedagen. Du skåner miljøet og skal ikke bruge tid på at lede efter de sparsomme parkeringspladser. Vi etablerer ekstra cykelparkering på dagen.

OFFENTLIG TRANSPORT
S-toget standser ved Buddinge Station, 200 meter fra Rådhuspladsen. Søborg Hovedgade er afspærret, så en række busser omdirigeres til Kildebakken bag Rådhuset.

PARKERING
Der er parkeringspladser mellem Rådhus Allé og Kildebakken, bag Buddinge Kirke, ved Gladsaxe Gymnasium og ved kulturhuset Telefonfabrikken på Telefonvej.

HANDICAPPARKERING
Der er handicapparkering på P-pladsen bag Rådhuset / Hovedbiblioteket samt på parkeringspladserne bag Rådhuset med indkørsel fra Kildebakken.