Loppemarked på Gladsaxedagen

Det populære loppemarked bliver gentaget på Gladsaxedagen 2018. Alle stadepladserne er udsolgt, men vi glæder os til at byde dig velkommen som gæst lørdag 25. august klokken 13-17.

Digital booking i 2018
Ligesom sidste år vil der være digital booking af stadeplads via ebillet.dk, sådan som det også er tilfældet for det normale lørdagsloppemarked foran Gladsaxe Rådhus. Prisen for at booke en stadeplads på Gladsaxedagens loppemarked bliver den samme, altså 80 kr. alt inklusive. 

Salg af stadepladser åbner fredag 10. august klokken 10 via denne side. Når salget åbner, vil du kunne se et link til ebillet her på siden.

Det er ikke muligt at booke plads via mail eller telefon i år.

OBS: Alle stadepladser er udsolgt til årets Gladsaxedag

Størrelse og placering
En stadeplads måler ca. 2,5 x 5 meter. Alle stadepladser er i år placeret på Søborg Hovedgade ud for Hovedbiblioteket. Det er ikke tilladt at stille havepavilloner og lignende op, da der ikke er plads til det. Du skal selv medbringe bord, stol og hvad du ellers har brug for.Opstilling og nedpakning
Din stadeplads skal være åben klokken 13-17, hvor dagens øvrige aktiviteter også har åbent. Klokken 11-12 kan du komme ind på pladsen med bil, læsse varer af og gøre din stadeplads klar. Fra klokken 17-18 vil det igen være muligt at komme ind med bil og afhente nedpakkede varer. Vores erfaring siger, at pladsen er lidt trang, så det kan være besværligt at komme ind med store trailers og lignende.

Alle biler skal være væk fra det afspærrede område klokken 13-17. Her kan du eksempelvis parkere bag Hovedbiblioteket, på Gladsaxe Gymnasiums parkeringsplads eller på en af vejene i området omkring Gladsaxe Rådhus.Spørgsmål
Har du brug for mere information, er du velkommen til at sende en mail til kommunikation@gladsaxe.dk eller ringe på telefon 39 57 50 18.

Transport og parkering

TAG CYKLEN
Hvis du har mulighed for det, så tag cyklen til Gladsaxedagen. Du skåner miljøet og skal ikke bruge tid på at lede efter de sparsomme parkeringspladser. Vi etablerer ekstra cykelparkering på dagen.

OFFENTLIG TRANSPORT
S-toget standser ved Buddinge Station, 200 meter fra Rådhuspladsen. Søborg Hovedgade er afspærret, så en række busser omdirigeres til Kildebakken bag Rådhuset.

PARKERING
Der er parkeringspladser mellem Rådhus Allé og Kildebakken, bag Buddinge Kirke, ved Gladsaxe Gymnasium og ved kulturhuset Telefonfabrikken på Telefonvej.

HANDICAPPARKERING
Der er handicapparkering på P-pladsen bag Rådhuset / Hovedbiblioteket samt på parkeringspladserne bag Rådhuset med indkørsel fra Kildebakken. 

Nyheder

Se alle nyheder