Køb stadeplads til loppemarkedet

Køb din stadeplads til loppemarkedet på Gladsaxedagen 2018 her.

Køb af stadeplads foregår i år via ebillet. Det er ikke muligt at bestille via mail eller telefon. Prisen for en stadeplads på Gladsaxedagens loppemarked er 70 kr. plus gebyr, og de sælges efter princippet først-til-mølle. Der er åbent for køb fra fredag 10. august klokken 10 og indtil der ikke er flere pladser tilbage.

Køb din stadeplads via ebillet her.


Kan du på salgsdagen se enkelte tilsyneladende ledige billetter, men får fejlmeddelelsen "Du har angivet et større antal billetter end der er tilbage", er det fordi de resterende billetter bliver reserveret midlertidigt, mens betalingsprocessen er i gang. Springer køberen fra i denne proces, bliver billetten frigivet igen til en anden køber.

Transport og parkering

TAG CYKLEN
Hvis du har mulighed for det, så tag cyklen til Gladsaxedagen. Du skåner miljøet og skal ikke bruge tid på at lede efter de sparsomme parkeringspladser. Vi etablerer ekstra cykelparkering på dagen.

OFFENTLIG TRANSPORT
S-toget standser ved Buddinge Station, 200 meter fra Rådhuspladsen. Søborg Hovedgade er afspærret, så en række busser omdirigeres til Kildebakken bag Rådhuset.

PARKERING
Der er parkeringspladser mellem Rådhus Allé og Kildebakken, bag Buddinge Kirke, ved Gladsaxe Gymnasium og ved kulturhuset Telefonfabrikken på Telefonvej.

HANDICAPPARKERING
Der er handicapparkering på P-pladsen bag Rådhuset / Hovedbiblioteket samt på parkeringspladserne bag Rådhuset med indkørsel fra Kildebakken. 

Nyheder

Se alle nyheder