Gladsaxe Kommune har i år inviteret lokale virksomheder til at opsætte boder med mad, drikke og andre godter på Gladsaxedagen

Der er mange munde at mætte, når 10.000 borgere gæster Gladsaxedagen lørdag 25. august. For at komme sulten, tørsten og den søde tand i forkøbet har Gladsaxe Kommune i år inviteret flere lokale borgere og virksomheder, der skal sælge mad, drikke og andre godter fra opstillede madboder, foodtrucks og telte.

I alt vil der være 20 af de såkaldte foodtrucks, som er placeret rundt omkring i Bibliotekshaven, Rådhuspladsen, Rådhusparken og Rådhushaven. Står man på dagen og er i tvivl om, hvilken type mad, maven efterspørger, så fortvivl ej. Man kan nemlig blandt andet få mexicansk, thailandsk, spansk, amerikansk, italiensk, belgisk og persisk inspireret mad.

På linket her kan I få et overblik over, hvilke madboder der gør klar til at sælge mad, drikke og søde sager på dagen.

 

 

Transport og parkering

TAG CYKLEN
Hvis du har mulighed for det, så tag cyklen til Gladsaxedagen. Du skåner miljøet og skal ikke bruge tid på at lede efter de sparsomme parkeringspladser. Vi etablerer ekstra cykelparkering på dagen.

OFFENTLIG TRANSPORT
S-toget standser ved Buddinge Station, 200 meter fra Rådhuspladsen. Søborg Hovedgade er afspærret, så en række busser omdirigeres til Kildebakken bag Rådhuset.

PARKERING
Der er parkeringspladser mellem Rådhus Allé og Kildebakken, bag Buddinge Kirke, ved Gladsaxe Gymnasium og ved kulturhuset Telefonfabrikken på Telefonvej.

HANDICAPPARKERING
Der er handicapparkering på P-pladsen bag Rådhuset / Hovedbiblioteket samt på parkeringspladserne bag Rådhuset med indkørsel fra Kildebakken. 

Nyheder

Se alle nyheder