Tilmelding af madboder er slut

Gladsaxe Kommune har i år inviteret lokale virksomheder til at opsætte boder med mad, drikke og andre godter på Gladsaxedagen.

Der er mange munde at mætte, når 10.000 borgere gæster Gladsaxedagen lørdag 25. august. For at komme sulten, tørsten og den søde tand i forkøbet har Gladsaxe Kommune i år inviteret flere lokale borgere og virksomheder, der skal sælge mad, drikke og andre godter fra opstillede madboder, foodtrucks og telte.

Tilmedlingen er slut
Der var mange om buddet for de få pladser til forskellige boder rundt omkring ved rådhuset. Alle pladser er nu besat, og derfor kan der ikke tilmeldes flere boder. 

 

 

Transport og parkering

TAG CYKLEN
Hvis du har mulighed for det, så tag cyklen til Gladsaxedagen. Du skåner miljøet og skal ikke bruge tid på at lede efter de sparsomme parkeringspladser. Vi etablerer ekstra cykelparkering på dagen.

OFFENTLIG TRANSPORT
S-toget standser ved Buddinge Station, 200 meter fra Rådhuspladsen. Søborg Hovedgade er afspærret, så en række busser omdirigeres til Kildebakken bag Rådhuset.

PARKERING
Der er parkeringspladser mellem Rådhus Allé og Kildebakken, bag Buddinge Kirke, ved Gladsaxe Gymnasium og ved kulturhuset Telefonfabrikken på Telefonvej.

HANDICAPPARKERING
Der er handicapparkering på P-pladsen bag Rådhuset / Hovedbiblioteket samt på parkeringspladserne bag Rådhuset med indkørsel fra Kildebakken. 

Nyheder

Se alle nyheder