Form teaterforestillingen om Erhard Jacobsen til Gladsaxedagen

Når tæppet går op på Mungo Park, og teaterforestillingen om Gladsaxes tidligere borgmester Erhard Jacobsen begynder i marts 2019, kan stykket udvikle sig efter jeres idéer og tanker.

Mungo Park har siden februar 2017 afviklet en række forskellige teaterstykker i Gladsaxe på Grønnemose Skole i Høje Gladsaxe.

Til marts fyldes scenen igen med skuespillere, når historien om Gladsaxes tidligere borgmester Erhard Jacobsen og hans kamp mod DRs monopol folder sig ud.

Stykket er i øjeblikket under udvikling, og for at gøre forestillingen så levende som muligt, søger Mungo Park nu borgere, der kan fortælle om Erhard Jacobsen og tiden under ham i perioden 1958 til 1974.

Til Gladsaxedagen lørdag 25. august kan I derfor dele jeres historie om den tidligere borgmester hos Mungo Parks stand, hvor I også kan vinde billetter til forestillingen eller invitationer til premieren.

På Gladsaxedagen vil der være et væld af begivenheder at kaste sig ud i. I kan se dem alle på gladsaxe.dk/gladsaxedagen. Du kan også tilmelde dig en gratis sms-service ved at sende GLX til 1245.