Ny malebog om Gladsaxes arkitektur lanceres på Gladsaxedagen

På Gladsaxedagen kan Gladsaxe Bibliotekerne og Gladsaxe Lokalhistorisk Forening løfte sløret for en malebog, der giver et farverigt indblik i kommunens arkitektur.

Hvordan vil Søborg Kirke se ud i en skrigende pink farve? Vil en nuance af lilla klæde Højgården? Er Nybro Kro mere iøjnefaldende, hvis man maler den orange?

Det er kun fantasien, der sætter grænser i en helt ny malebog, som Gladsaxe Bibliotekerne og Gladsaxe Lokalhistorisk Forening har lavet i samarbejde med kunstneren Eva Wulff fra Bagsværd.

Bogen med titlen ”Gladsaxebogen for både børn og voksne” lanceres den 25. august i bibliotekshaven til Gladsaxedagen, hvor alle barnlige sjæle kan få fingrene i en udgave ganske gratis.

Lær Gladsaxe at kende

Malebogen rummer ikke kun farveklarer tegninger af de mange historiske bygninger i Gladsaxe. Hver tegning indeholder også en beskrivelse af historien bag bygningen, man farvelægger.

Alle tegningerne i bogen er af nuværende bygninger i kommunen, som man tage ud og se i virkeligheden. Er man knapt så bekendt med Gladsaxes geografi, er der tilføjet et kort over byen, så det er lettere at finde seværdighederne.

Bogen er printet i 2.000 eksemplarer, så skulle man være forhindret i at få fat i en udgave på Gladsaxedagen, kan man hente en på biblioteket de efterfølgende dage – helt gratis.

linket her kan I læse meget mere om de forskellige aktiviteter, man kan kaste sig ud i på Gladsaxedagen.


Mød i Bibliotekshaven på Gladsaxedagen og få en gratis udagev af den nye malebog.