Børnefødselsdag

Når I holder børnefødselsdag i Gyngemosehallen, har børnene to aktive timer i springområdet, hvor en instruktør fra GIF Gymnastik holder opsyn, og du aktivt deltager fra sidelinjen. Når de to timer er gået, har I én time i Caféområdet, hvor I kan servere medbragt mad og drikke.

Booking og køb af børnefødselsdage

Efterårssæsonen for børnefødselsdage løber fra den 3. august til den 22. december 2019, og vi har ikke flere ledige tilbage.

Onsdag den 4. december kl. 10.00 åbner vi for booking af børnefødselsdage i forårssæsonen 2020. 

DU BOOKER OG BETALER HER.

Information omkring arrangementet

Vigtigt omkring springområdet (2 timer)

Instruktørens rolle og din rolle 
Instruktøren fra GIF Gymnastik ankommer til Gyngemosehallen ca. 10 minutter før, arrangementet begynder, hvor I mødes. Instruktøren holder opsyn de to timer, I har springområdet. Instruktørens rolle er at holde opsyn og ikke at fx arrangere lege og aktiviteter. Instruktøren har gennemført et udvidet sikkerheds- og trampolinkursus og kan vejlede og anvise omkring sikker brug af trampolinerfortælle dig om sikkerhedsreglerne, og du og de andre voksne deltager aktivt på sidelinjen efter instruktørens anvisning.

Tøj og sko i springområdet
Alle børn, der deltager i springområdet skal have blødt tøj på, der er til at bevæge sig i, og som er uden lynlåse. Det er vigtigt, at ingen, både børn og voksne, bruger udendørs-eller indendørssko i halområdet. 

Disse områder er til rådighed i hallen
Du kan få overblik over springområde, som I har i to timer og caféområdet, som I efterfølende har en time her

Andet
Du skal være forberedt på støj og musik fra øvrige træningsaktiviteter i hallen.
Kort før arrangementet sender GIF Gymnastik en mail til dig med praktiske oplysninger.
 

Vigtigt omkring caféområdet og køkkenet (1 time)

Brug af anretterkøkken
Efter de to timer i springområdet, åbner instruktøren køkkenet for jer. Du råder over caféområdet og køkkenet i en time, og du er velkommen til at medbringe mad og drikke, som I kan servere i caféområdet. Køkkenet kan I bruge til at anrette mad - ikke tilberede mad. I må meget gerne lune medbragt mad, som pizzasnegle, pølsehorn etc. Læs retningslinjerne for brug af køkkenet her

Servering i caféomådet
I opsætter selv borde og stole og stiller også selv på plads igen. Mad og drikke må kun serveres i caféområdet.

Rengøring og oprydning
Gyngemosehallen er uden fast bemanding, og køkkenet kan godt være blevet anvendt lige op til jeres arrangement. Det kan derfor være nødvendigt, at I regner med lidt indledende oprydning. Efter jeres arrangement har I ansvaret for at rydde op og gøre rent i køkkenet og smide skrald i affaldscontaineren. Du finder rengøringsartikler i køkkenet og nøglen til affaldscontaineren.

Har du praktiske spørgsmål til faciliteterne, er du velkommen til at kontakte Idrætsanlæggene i Gladsaxe på mail: idraet@gladsaxe.dk


Priser og betingelser
Prisen for en børnefødselsdag med max. 25 deltagere (1 instruktør) er 1700 kr. og for op til 50 deltagere (2 instruktører) 2500 kr. Du betaler ved booking.
I tilfælde af afbud senere end:

  • 4 uger før, faktureres 25%
  • 2 uger før, faktureres 50%
  • 48 timer før, faktureres 100%
 


 

 

Kontakt

Gyngemosehallen

Gyngemose Parkvej 28
2860 Søborg
Telefon: 39 57 62 00
idraet@gladsaxe.dk

Telefontider

Mandag-Fredag: 9.00-14.00

Gyngemosehallen