Kollektiv trafik

Gladsaxe Kommune står sammen med nabokommuner, Region Hovedstaden og Movia for planlægningen af busdriften i Hovedstadsområdet. Her kan du læse mere.

Nyt Bynet

Fra sommeren 2019 omlægges busdriften i forbindelse med Metroens åbning. Læs mere om ændringerne på nytbynet.dk

Movia fungerer som rådgiver for kommunerne i forbindelse med tilrettelæggelsen af busdriften. Det er desuden Movia, der udarbejder køreplaner, står for trafikinformation og har ansvaret for den daglige drift af busserne.

Busnettet

Du kan finde køreplaner og aktuel trafikinformation på DOT.

Her kan du se oversigtskort over busnettet og stoppesteder.

Kontakt DOT (Din Offentlige Transport)

DOT står for Din Offentlige Transport og er et samarbejde mellem DSB, Movia og Metroselskabet. DOT tager sig af kundeservice, trafikinformation, priser og billetter, kommunikation og markedsføring for de tre trafikselskaber.

Kontakt DOT kundeservice på tlf. 70 15 7000 eller find yderligere information på DOT hjemmesiden.

Busstoppesteder

Anmeldelser om ødelagt udstyr ved busstoppesteder (læskærme mv.) skal rettes til Byafdelingen, Veje og Trafik på veje@gladsaxe.dk eller på telefon 39 57 58 52.

Flextur

Som supplement til busserne kan man i Gladsaxe Kommune benytte Movias Flextur. Flextur er en fleksibel transportform, der nemt og enkelt får dig frem til målet.  Du kan læse mere om Flextur her.

Bor eller arbejder du i Gladsaxe Kommune og kører til og fra arbejde i bil, er pendlerordningen et godt tilbud til dig.

Pendlerordningen
Med pendlerordningen har du mulighed for, at finde én eller flere andre at køre sammen med til gavn for miljøet og din egen økonomi.

Mulighed for at finde andre  
Når man kører med andre kan der opstå dage, hvor man mangler kørelejlighed eksempelvis ved sygdom og ferie. Her er der mulighed for at benytte den offentlige transport, som nemt kan tilrettelægges på hjemmesiden Rejseplanen, hvor køreplaner for busser og tog er indlagt.

Befordringsfradrag
Du kan få oplysninger om fradragsmulighederne på Told og Skats hjemmeside.

Om pendlernet.dk
Pendlernet.dk er en internetbaseret database, som er udarbejdet i samarbejde mellem Pendler.net og Vejdirektoratet, Krak og en række danske kommuner.

Vores Movia

Opret dig som bruger på Vores Movia og få skræddersyet trafikinfo nemt og hurtigt!
Se opdateret info om dine foretrukne buslinjer, og tjek, hvornår bussen kører fra netop dit stoppested. Du kan også få besked om ændringer i køreplanen direkte på mail eller sms

Link til vores Movia

Kontakt

Veje og trafik

Rådhus Alle 7
2860 Søborg
Telefon: 39 57 58 52
veje@gladsaxe.dk

Åbningstider

Mandag-Fredag: 10.00-14.00

Telefontider

Mandag-Fredag: 9.00-14.00

By, veje og trafik