Flextur

Pjecer

Som supplement til busserne kan man i Gladsaxe Kommune fra den 6. januar 2014 benytte Movias Flextur. Flextur er en fleksibel transportform, der nemt og enkelt får dig frem til målet. Flexture køres af taxaer og liftvogne. Man kan blive hentet derhjemme, i svømmehallen, på aftenskolen eller hvor som helst og man kan naturligvis også blive kørt hjem igen.

Alle kan benytte Flexture

Turen køres i taxa eller liftvogn og skal blot bestilles til det tidspunkt, man ønsker. En Flextur skal bestilles tidligst 14 dage før og senest 2 timer før brug. En Flextur har ikke fast køreplan eller stoppested, for det bestemmer kunden selv. Turen skal blot starte og slutte i en kommune, der tilbyder Flexture. Man vil ofte komme til at køre sammen med andre, der har bestilt en tur, men man betaler kun, hvad der svarer til den direkte rute til destinationen. Læs mere på www.moviatrafik.dk/flextur

Hvad koster en Flextur?

Prisen afhænger af, hvor langt du kører, og om du har medrejsende med på turen. Grundtaksten er 24 kr. og dækker kørsel inden for de første 10 km. Herefter er taksten 6 kr. per kilometer ud over grundtaksten. Betaling af turen sker enten ved bestilling på internettet og app eller ved betaling med lige penge i bilen ved telefonisk bestilling.

Bestil en Flextur

Flexture bestilles på telefon 70 26 27 27 alle dage mellem kl. 08:00 - 18:00 eller på movias.flextrafik.dk

Flexturs forsøg i Gladsaxe Kommune

Gladsaxe Kommune indfører i samarbejde med Movia et forsøg med gratis Flextur (ingen brugerbetaling) til og fra kulturhuset Telefonfabrikken fra 2. januar 2018.

Formålet er at forbedre den kollektive transport til Telefonfabrikken. Under forsøget tilbydes gratis kørsel både til og fra Telefonfabrikken, det er dog en betingelse at turen starter eller slutter fra en adresse i Gladsaxe Kommune.

Hvis du ønsker at bestille en gratis Flextur til Telefonfabrikken, kan du enten gøre det online eller ved at ringe til Movias Kundecenter:

  • Du skal være oprettet som almindelig flexturskunde hos Movia, enten online på: movia.flextrafik.dk eller til Movias Kundecenter 70 26 27 27
  • Bestilling af tur online: movia.flextrafik.dk (Husk at anvende specialadressen inklusiv bindestreg -FLEX TELEFONFABRIK)
  • Bestilling af tur på telefon til Movias Kundecenter 70 26 27 27 (Oplys at du ønsker at bestille en gratis Flextur til Telefonfabrikken)

Forsøget er forlænget så det også kører i 2019 indtil det fastlagte budget er brugt.

Pjecer

Kontakt

Veje og trafik

Rådhus Alle 7
2860 Søborg
Telefon: 39 57 58 52
veje@gladsaxe.dk

Åbningstider

Mandag-Fredag: 10.00-14.00

Telefontider

Mandag-Fredag: 9.00-14.00

Kollektiv trafik