Brug af vejareal

Hvis du vil bruge en vej, sti eller plads for eksempel til at holde et arrangement eller til at stille en container op eller opstille byggematerialer med videre, kræver det en tilladelse fra Veje og Trafik, som er vejmyndighed i kommunen.

Ansøg om tilladelse.

I Gladsaxe kommune bruger vi virk.dk til ansøgninger for brug af et vejareal.

Container, skurvogn, byggematerialer, stilladser, strømpeforringer og liftarbejde.  Klik på dette link for at komme direkte ind, hvor du skal søge på ”container”. Du vil herefter få svar fra Byafdelingen - Veje og Trafik. Det er vigtigt, at vedhæfte et pdf-dokument, der eksempelvis beskriver stilladsopsætning og nødvendig vejafmærkninger.

Cykelløb, løb, vejfest, markeder. forlystelsestog, juleudsmykning, stadeplads, udendørsservering eller vej bod og plakater (dog ikke valgplakater) Klik på dette link for at komme direkte ind, hvor du skal søge på ”udendørsarrangementer”. Du vil herefter få svar fra Byafdelingen - Veje og Trafik. Det er vigtigt, at vedhæfte et pdf-dokument, der eksempelvis beskriver arealet/ruten du vil benytte.

Valgplakater, gælder der særlige regler for. Se regler for valgplakater

Vejledning

Læs vejledningen og få overblik over, hvilke regler der gælder for brug af kommunens offentlige tilgængelige arealer:

Vejledning i brug af offentligt tilgængelige arealer.

I vejledningen finder du næsten al information om brug af kommunens veje, stier og pladser, uanset hvilket formål du har med at bruge vejarealet. Hvis du ikke kan finde det, du søger, er du velkommen til at kontakte Veje og Trafik på mail veje@gladsaxe.dk

Læs også om, hvordan du søger om gravetilladelse og læs vejledninger til graveansøgninger..

 

Kontakt

Veje og trafik

Rådhus Alle 7
2860 Søborg
Telefon: 39 57 58 52
veje@gladsaxe.dk

Åbningstider

Mandag-Fredag: 10.00-14.00

Telefontider

Mandag-Fredag: 9.00-14.00

Veje og trafik