Regnvand nedsives i havedam

På Maglegårds Allé håndterer Tim Jensen sit regnvand med en dam i haven. På billederne viser den sit værd efter 15 mm regn på blot 30 min.

Læs mere

Regnbed samler vand

Et ægtepar på Niels Finsens Allé har anlagt et regnbed i haven, som modtager vand fra tag og carport med et samlet areal på 97 kvadratmeter. Fra husets tag føres regnvandet gennem et rør til en lille dam.

Læs mere

Demonstrationshaver for regnvandshåndtering

I Gladsaxe Kommune findes fem private haver, der giver inspiration til hvordan, du kan etablere regnvandsløsninger i din egen have.

Læs om demonstrationshaverne her

Al regnvand på grunden nedsives

Jørgen Lauge Pedersens grund er 1012 kvadratmeter, og her nedsives alt det regnvand, som falder på matriklen. Eksempelvis nedsives den regn, der falder på hus- og carporttag gennem regnbede og en lille dam.

Læs mere

Regnvand genbruges til vaskemaskine

I huset bor to voksne, der tilsammen benytter ca. 40 kubikmeter regnvand om året til toiletter og vaskemaskine, foruden det regnvand, der bliver brugt til havevanding og udendørs rengøring af f.eks. vinduer og havemøbler.

Læs mere

Dekorativ regnvandsløsning

I en aflang, kun 6 meter bred rækkehushave har boligejeren etableret en dekorativ sammenhængende regnvandsløsning af regnbede med alpine planter, som skråner ned mod et "udtørret flodleje".

Læs mere
Regnvand på din grund