Se oversigt over aktuelle salg af ejendomme i Gladsaxe Kommune og find udbudsmaterialet for den ejendom, du er interesseret i.

Når Gladsaxe Kommune sælger fast ejendom sker det som hovedregel efter forudgående offentligt udbud. Du kan her på siden læse mere om de ejendomme, der aktuelt er til salg, og downloade vores udbudsmateriale for ejendommene. 

I udbudsmaterialet finder du nærmere vejledning til, hvordan du konkret byder på en udbudt ejendom, og du kan finde mere information om grund, lokalplan, pris, købsvilkår mv.

Ejendomme til salg

Gladsaxe Kommune udbyder to grunde i hhv. Bagsværd og Mørkhøj til salg i offentligt udbud. Begge er kommunalt ejede grundarealer, der udlejes til bygningernes ejere. Kun selve grundene er til salg. 

Tilbud skal være Gladsaxe Kommune i hænde senest fredag 6. september 2019. Gladsaxe Kommune forbeholder sig valgfrihed mellem indkomne tilbud, herunder ret til at forkaste alle tilbud. Gladsaxe Kommune er ikke forpligtet til at sælge ejendommene i forbindelse med udbuddet.

Du kan i nedenstående link se udbudsbetingelser og øvrigt udbudsmateriale. Har du spørgsmål, kan de rettes til Camilla Borell Bartrup i Byrådssekretariatet på telefon 39 57 51 13 eller ved at sende en mail til bys@gladsaxe.dk

 Oktobervej 119

Rylevænget 9A

 

Byg og bolig