Skal du bygge?

Ansøgning
Ansøgning om tilladelser skal altid ske via bygogmiljø.dk. Du vil blive guidet igennem ansøgningens faser. For at sende skal du huske at have den NemID klar.

Gældende bygningsreglement
Du kan se det gældende bygningsreglement på bygningsreglementet.dk. Her er der også mulighed for at finde ældre udgaver af bygningsreglementet frem, hvis du får behov for det. Men husk du altid kun kan søge om tilladelse efter det gældende reglement.

Information om din ejendom
Du kan finde oplysninger om tidligere byggesager på din ejendom på weblager.dk. Alle tidligere sager er scannet ind, og nye sager bliver løbende lagt på.

Hvis du ser et dokument med et hængelås-ikon skyldes det, at dokumentet indeholder personfølsomme oplysninger, det kan eksempelvis være cpr-numre. Disse dokumenter er ikke frit tilgængelige. Vil du have adgang til dem, skal du kontakte kommunens byggesagsafdeling via mail og bede om adgang. I mailen er det vigtigt at du skriver hvilket dokument du ønsker adgang til. Dokumentet vil blive kigget igennem, og hvis det indeholder informationer der kan have relevans for din bygning, vil det blive fremsendt til dig.

Alle dokumenter ligger i pdf-format.

Det kræver hverken login eller brug af NemID at komme ind, vælg blot Gladsaxe Kommune i den venstre menu.

Kontakt os
Vi sidder klar på telefonerne alle hverdage ml. 9-14 på telefon 39 57 59 05. Vær opmærksom på, at det er et callcenter du ringer til, hvorfor der kan være lidt ventetid på telefonen.

 

Byg og bolig