Søg digitalt om byggeri

Byggetilladelse og anmelde byggeri skal søges via Byg og Miljø

Direkte adgang til Byg og Miljø 

Her får du overblik over alle de informationer du skal bruge til netop dit projekt. Og det gælder alt lige fra et skur til nyt hus.

På siden kan du vælge at prøve dig frem med hvad du må bygge på din grund, uden at være logget på. Ønsker du at forberede og sende en ansøgning, skal du derimod logge dig på.

Dette kræver at du enten opretter dig som bruger eller benytter din NemID.

Nyt bygningsreglement

Måske ved du det allerede - men det skal ikke afholde os fra at fortælle, at der venter et nyt bygningsreglement lige på den anden side af årsskiftet - også kaldet BR18.

Det nye bygningsreglement er en væsentlig omstrukturering af reglerne fra sin forgænger BR15.

Det specielle ved netop dette skifte fra BR15 til BR18 bliver, at ansøgere i Byg og Miljø fra 3. januar 2018 indtil 1. juli 2018 kan udfylde en ansøgning, hvor de selv vælger, hvilket af de to bygningsreglementer, deres sag skal afgøres ud fra.

Skal du oprette en ansøgning i Byg og Miljø i denne periode, opfordrer vi derfor på det allerkraftigste til, at du kontakter din kommune, for at få deres vejledning til, hvilket bygningsreglement du bør søge under. Netop denne beslutning kan nemlig potentielt få stor betydning for, hvilken afgørelse kommunen skal træffe.

Byg og Miljø tilrettes selvfølgelig, så det bliver så nemt som muligt for ansøgere at se, om de har valgt at søge efter det ene eller det andet reglement.


Øvrige informationer

Hvis du vil se de tegninger der findes på dit hus, kan du finde dem i vores digitale byggesagsarkiv (også kaldet weblager)

Støder du på problemer systemet er du velkommen til at sende os en mail på byggesag@gladsaxe.dk med en beskrivelse af problemet, gerne vedhæftet en skærmkopi af situationen.

 

Selvbetjening

Betjen dig selv på nettet

Tilladelser og gebyr