Fritidsaktiviteter

Her kan du få inspiration til fritidsaktiviteter for børn og unge.

Der er i Gladsaxe mange muligheder for at få til en sjov og aktiv fritid. Så hvis dit barn har lyst til at gå til gymnastik, spejder, svømning, basketball, teater, taekwondo, fodbold eller noget helt andet, kan du benytte søgefunktionen i foreningsoversigten og finde et lokalt tilbud.

Foreningsoversigt
Der er mange foreninger inden for kultur, fritid og idræt i Gladsaxe Kommune. Disse foreninger tilbyder aktiviteter for alle. Brug oversigten til at finde den der passer til dit barn.

Fritidspas
Fritidspasset er for børn i 0.-6. klasse, hvor der i hjemmet ikke er mulighed for at betale for kontingent til en forening. Det er skolen, der udsteder et fritidspas efter at barnet, forældrene og skolen har fundet ud af, hvilken aktivitet der har interesse for barnet.

Musik- og billedskolen 
På Musik- og Billedskolen kan børn og unge dyrke deres kreativitet gennem musik, sang, sammenspil og billedkunst.

Øvekælderen
I Telefonfabrikken findes en øvekælder for unge under 25, der mangler faciliteter til at spille musik sammen. Der findes to fuldt udstyrede øvelokaler og et fællesrum.

GXU – Gladsaxe 10. Klasse og Ungdomsskole
GXU tilbyder gratis fritidsundervisning efter almindelig skoletid til alle unge fra 7. klasse til 18+ år.

Ungdomsklubber
Alle unge, der starter i 7. klasse og indtil de fylder 18 år, kan være medlem af Ungdomsklubberne, som er gratis for de unge, der bor i kommunen. Alle folkeskoler i Gladsaxe har en klubafdeling på skolen.

Børn og fritid