Dagtilbud

Børnehusene i Gladsaxe Kommune er opdelt i vuggestuer, børnehaver og aldersintegrerede børnehuse. Dagtilbuddene er inddelt i 9 geografiske områder. For at understøtte og fastholde kvaliteten i det pædagogiske arbejde har hvert område en områdeleder.

I alle børnehuse vil dit barn blive mødt med et barne- og læringssyn, der tager udgangspunkt i, at dit barn er aktivt lærende gennem legen. Vi understøtter dit barns læring og udvikling ved at arbejde efter den samme faglige ramme med planlagte og strukturerede aktiviteter.

Er dit barn i dagtilbud i Gladsaxe Kommune vil det hver dag få frokost og mellemmåltider formiddag og eftermiddag.

Find et dagtilbud

Hvis du vil vide mere om, hvilket dagtilbudsområde du hører til eller leder efter et dagtilbud i nærheden af dit hjem, kan du benytte vores søgefunktion og oversigt over dagtilbud.

Her kan du finde en liste over alle dagtilbud fordelt efter område og klikke dig videre til tilbuddenes egne hjemmesider.

Pladsgaranti

Mandag 06. oktober 2014

I Gladsaxe Kommune er der pladsgaranti inden for 3 måneder. Barnet kan tidligst få en plads, når det er 5 1/2 måned gammel.

Læs mere her

Natur- og Sejlklubben

Gladsaxe Kommunes institutioner har mulighed for at sejle og ro i skønne omgivelser ved Bagsværd Sø hvor Natur- og Sejlklubben ligger.

Læs mere
Dagtilbud for de yngste