Overgangsforløb og kuffert

Sammenhæng og helhed i barnets overgang fra daginstitution til SFO og skole er væsentlige mål, som indgår i Gladsaxe Kommunes målsætninger på børneområdet.

Som I kan læse i forældrepjecen Helhed og sammenhæng i børns liv,  har det betydning for børnene, at skolestarten foregår som en kontinuerlig proces fra dagtilbud til SFO og skole.

I har som forældre en vigtig rolle og funktion i at skabe den bedste skolestart for jeres barn i samarbejde med pædagoger og lærere.

Alle børn, som går i dagtilbud i Gladsaxe Kommune, medbringer en kuffert fra dagtilbud til SFO og børnehaveklasse. I denne ligger forskellige materialer.

Hvis dit barn har gået i dagtilbud uden for Gladsaxe Kommune, vil barnet få udleveret en tom kuffert ved SFO-start.

For at jeres barn i lighed med de øvrige børn har noget at vise og fortælle om, vil vi opfordre jer til at medbringe nedenstående materialer, som skal i den kuffert, jeres barn får den første dag i SFO:

  • Et målebånd som angiver barnets højde lige før SFO start
  • Barnets tegning af sin familie
  • Tekst eller foto af barnets yndlingslege
  • Et gruppebillede af legekammerater
  • Fotos af SFO-start 

 

Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte den skole/SFO, som jeres barn skal gå på eller Charlotte Hornbøll, pædagogisk konsulent, e-mail: chastu@gladsaxe.dk  telefon: 39 57 53 71 eller
Guy Rubaudo, pædagogisk konsulent, e-mail: bkfgru@gladsaxe.dk, telefon: 39 57 53 27.

Kontakt

Skole

Rådhus Alle 7
2860 Søborg
Telefon: 39 57 56 40
skole@gladsaxe.dk

Skolestart