Åben anonym rådgivning

Familiecentret anonyme rådgivning er et tilbud til familier med børn under 18 år i Gladsaxe kommune.

Her kan du henvende dig anonymt og få rådgivning om de problemer, du som barn eller ung eller forældre støder ind i. Tilbuddet gælder også for andre pårørende.

Anonym betyder, at du ikke behøver at sige dit navn eller andre private oplysninger, hvis du ikke har lyst. Vi registrerer udelukkende faktuelle oplysninger, som alder, køn, hvor har du hørt om os, hvem har givet dig vores telefonnummer og hvorfor har du ringet?

ER MIT PROBLEM FOR MÆRKELIGT?

Intet problem er for småt, for stort eller for mærkeligt til at kontakte den anonyme rådgivning. Nedenstående liste kan give dig en idé om, hvad problemerne kan omhandle. Måske står dit præcise problem her ikke, men kontakt os bare alligevel.

• Har du problemer i forhold til forældre, kæreste eller venner?
• Bliver du mobbet?
• Er du ked af det/ulykkelig?
• Har du problemer med skole/uddannelse?
• Har du problemer i forhold til alkohol/stoffer?
• Har du en spiseforstyrrelse?
• Skærer du i dig selv?
• Har du identitetsproblemer?
• Er du indblandet i kriminalitet/gruppepres?
• Er du i tvivl om din seksualitet/sex/kønssygdomme?

• Oplever I, som forældre opdragelsesvanskeligheder?

• Er dine forældre skilt eller oplever I problemer i forbindelse med skilsmissen?

Vi bruger FIT (Feedback Informed Treatment) som er et dialog- og effektmålingsværktøj.

RING ELLER SMS TIL OS

Du kan ringe eller sende en SMS til os mandag til fredag fra kl. 11 til 13 på telefon 20 49 74 16.

Rådgivning til unge