Åben anonym rådgivning til børn og unge

Familie- og Ungecentrets anonyme rådgivning er et tilbud til børn og unge i Gladsaxe kommune. Her kan du henvende dig anonymt og få rådgivning om de problemer, du som barn eller ung støder ind i. Tilbuddet gælder også for forældre og andre pårørende.

Anonym betyder, at du ikke behøver at sige dit navn eller andre private oplysninger, hvis du ikke har lyst. Det betyder også, at dine samtaler ikke bliver registreret nogen steder.

ER MIT PROBLEM FOR MÆRKELIGT

Intet problem er for småt, for stort eller for mærkeligt til at kontakte den anonyme rådgivning. Nedenstående liste kan give dig en idé om, hvad problemerne kan omhandle. Måske står dit præcise problem her ikke, men kontakt os bare alligevel.

• Har du problemer i forhold til forældre, kæreste eller venner?
• Bliver du mobbet?
• Er du ked af det/ulykkelig?
• Har du problemer med skole/uddannelse?
• Har du problemer i forhold til alkohol/stoffer?
• Har du en spiseforstyrrelse?
• Skærer du i dig selv?
• Har du identitetsproblemer?
• Er du indblandet i kriminalitet/gruppepres?
• Er du i tvivl om din seksualitet/sex/kønssygdomme?
Vi bruger FIT (Feedback Informed Treatment) som er et dialog- og effektmålingsværktøj.

RING ELLER SMS TIL OS

Du kan ringe eller skrive til os mandag til fredag fra kl. 11 til 13 på telefon 20 49 74 16. Både unge, forældre og andre pårørende er velkomne til at kontakte os.

Rådgivning til unge