Børn og unges trivsel

Føler du dig tit alene, selv om du er sammen med andre? Vil du gerne have flere venner, men ved ikke hvordan? Eller oplever du, at du mangler fortrolige på din egen alder, du kan snakke med? Så er du ikke alene. Andre børn og unge oplever det samme, og du kan få hjælp til at komme videre.

Først og fremmest skal du snakke med en voksen, du føler dig tryg ved og fortælle, at du har det svært. Det kan være dine forældre, en lærer, sundhedsplejersken, psykologen på skolen eller måske en af dine venners forældre.

ANDRE MULIGHEDER

Mangler du en at snakke med, kan du altid ringe til Børnetelefonen. Den er åben fra kl. 11-23 hver dag året rundt. På tlf. 116 111 kan du ringe anonymt og gratis og få en snak om lige det, du har brug for. Du kan læse om flere muligheder, blandt andet børnechatten, på bornetelefonen.dk

Netværksgrupper

Føler du dig tit alene selv om du er sammen med andre? Ville du gerne have flere venner, men ved ikke hvordan? Eller oplever du, at du mangler fortrolige på din egen alder, du kan snakke med? Så er du ikke den eneste.

Læs om netværksgrupper
Rådgivning til unge