Børn og unges trivsel

Føler du dig tit alene selv om du er sammen med andre? Ville du gerne have flere venner, men ved ikke hvordan? Eller oplever du, at du mangler fortrolige på din egen alder, du kan snakke med? Så er du ikke alene. Også andre børn og unge oplever det samme, og du kan få hjælp til at komme videre.

Først og fremmest skal du snakke med en voksen, du føler dig tryg ved, og fortælle, at du har det svært. Dine forældre, en lærer, sundhedsplejersken, psykologen på skolen eller måske en af dine venners forældre. 

Andre muligheder

Mangler du en at snakke med, kan du altid ringe til Børnetelefonen. Den er åben fra kl. 11-23 hver dag året rundt. På tlf. 116 111 kan du ringe anonymt og gratis og få en snak om lige det, du har brug for. Du kan læse om flere muligheder, blandt andet børnechatten, på bornetelefonen.dk

DRs hjemmeside Tværs - du er ikke alene, kan du finde oplysninger om og muligheder for hjælp til mange forskellige problemer inklusive ensomhed.

Netværksgrupper

Føler du dig tit alene selv om du er sammen med andre? Ville du gerne have flere venner, men ved ikke hvordan? Eller oplever du, at du mangler fortrolige på din egen alder, du kan snakke med? Så er du ikke den eneste.

Læs om netværksgrupper

De stille piger

Familie- og Ungecenteret

Familie- og Ungecentret er et tilbud til familier og unge med børn mellem 0 og 18 år af både etnisk dansk eller anden herkomst.

Vi tilbyder samtaler og/ eller aktiviteter, hvor familien eller den unge kan øve sig på nye måder at være sammen på. 

Familie- og Ungecenter
Støtte til unge