Rygestop for unge

Mere end halvdelen af dem, der ryger, ønsker at stoppe. På denne side kan du læse om, hvordan du kan få hjælp til dit rygestop på en måde, der passer til dig.

Tilbud i Gladsaxe Kommune

Rygestopkursus til unge

Gladsaxe Kommune tilbyder rygestopkurser kun for unge. Et kursus løber over seks uger, og her kan du mødes med andre unge, som også gerne vil kvitte cigaretterne, og hvor en instruktør hjælper jer med det.

Vi opretter kurserne så snart, der er nok unge, som er interesserede. Vil du vide mere, eller er du interesseret i sådan et forløb, så send en uforpligtende mail med navn, adresse og alder til rygestop@gladsaxe.dk.

Du er selvfølgelig også velkommen på Gladsaxes andre rygestopforløb der er åbne for alle borgere. Læs mere på www.gladsaxe.dk/rygestop.

Stop selv - sammen med din telefon...

Xhale

Xhale er et digitalt rygestopforløb, du kan hente gratis som app eller køre over nettet. Du kan fx for eksempel udfordre dig selv til en pause eller selv sætte en dato for dit rygestop. Det er dig, der har kontrollen.

E-kvit

E-kvit er et digitalt rygestopprogram, hvor du kan få hjælp til rygestop eller til at nedtrappe forbrug af nikotinprodukter. Stopprogrammet, bliver skræddersyet til dig, med de hjælpemidler du har brug for. Du har mulighed for at hente en gratis app og bruge E-kvit på din mobiltelefon.

STOPLINIEN

STOPLINIEN er en gratis telefonrådgivning, hvor du kan tale med en erfaren rygestoprådgiver, når det passer dig.
Som borger i Gladsaxe Kommune kan du udover at få råd og vejledning, også få et individuelt forløb på dine præmisser.

Du kan kontakte Stoplinjen på telefon 80 31 31 31, eller du kan sende en sms med teksten ”RYGESTOP” til 1231 og bliv ringet op.

Unge og røg