Telefonrådgivning, chat og mere information

Sexlinien

Sexlinien er en informations- og rådgivningsportal om sex, køn, prævention, følelser, seksualitet, kærlighed, seksuelle rettigheder, krop og sexsygdomme for unge mellem 12 og 25 år. Her kan du både få anonym rådgivning og høre andre unges historier og se film om unge og sex. Ring på telefon 70 20 22 66

Aidslinen

Aidslinien kan give dig svar på spørgsmål om HIV og andre sexsygdomme. Ring på telefon 33 91 11 19.

Netdoktor

På hjemmesiden Netdoktor er emner omkring sundhed, sygdom og behandling formidlet i et klart og forståeligt sprog og du kan her finde meget information.

Sexsygdomme

Sexsygdomme er en hjemmeside, hvor du kan finde den nyeste information om sexsygdomme.

Præventionsguide

Præventionsguiden er en hjemmeside, hvor kan du finder oplysninger om alt, der har med prævention at gøre.

Overvejer du abort?

Ved du, at du har krav på en afklarende støttesamtale hos en professionel rådgiver, hvis du overvejer abort? Ved du, hvordan og hvor en abort foregår? Du kan få oplysninger om abort hos Abortnet.

Prostitution

På RedenUng kan du finde viden om prostitution, eller få svar på spørgsmål til en skoleopgave om prostitution, sugardating eller andre seksuelle gråzoner.

Børnetelefonen 

Mangler du en at snakke med, kan du altid ringe til Børnetelefonen. Ring anonymt og få en snak om lige det, du har brug for. Ring på telefon: 116 111

UngPåLinje 

Du kan chatte med UngPåLinje eller få en uforpligtende snak over telefonen. Samtalerne kan dreje sig om alt mellem himmel og jord; fx selvmordstanker, kærlighed, ubehagelige oplevelser, ensomhed, mobning, sorg og sex. Ring på telefon: 70 12 10 00

Headspace

På Headspace kan du få rådgivning, støtte og viden om alle problemer og spørgsmål. Ingen problemer er for store eller for små. Du kan enten chatte med en rådgiver eller ringe. Ring på telefon: 31 10 33 30.

Cyberhus

Hos Cyberhus kan du skrive til en voksen og få rådgivning via brevkasser og chat samt dele dine tanker med andre unge m.m.

GirlTalk

Det kan være svært at finde rundt i følelserne, og mange føler sig alene og uden nogle at tale med. På GirlTalk får du mulighed for at få luftet både de svære tanker og følelser, men også glæderne og succeserne. Det er et frirum til dig, der er pige mellem 12-24 år og har brug for én at tale med. Du kan chatte anonymt med de frivillige ungerådgivere hver aften.

Unge og seksuel sundhed