Telefonrådgivning, chat og mere information

Børnetelefonen 
Mangler du en at snakke med, kan du altid ringe til Børnetelefonen. Ring anonymt og få en snak om lige det, du har brug for. Ring på telefon: 116 111

Livslinien 
Du kan kontakte, Livslinien hvis du har overvejet selvmord eller har et andet alvorligt problem, som du har brug for hjælp til, eller som du kan have svært ved at fortælle til andre. Livsliniens telefonrådgivning er også for pårørende og efterladte til selvmord.
Ring på telefon: 70 201 201

Headspace
På Headspace kan du få rådgivning, støtte og viden om alle problemer og spørgsmål. Ingen problemer er for store eller for små. Du kan enten chatte med en rådgiver eller ringe. Ring på telefon: 31 10 33 30.

Cyberhus
Hos Cyberhus kan du skrive til en voksen og få rådgivning via brevkasser og chat samt dele dine tanker med andre unge m.m.

Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade
Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade arbejder både for de mange mennesker med en spiseforstyrrelse eller selvskade og for pårørende. Ring på telefon: 70 10 18 18

Center for ludomani
Center for ludomani hjælper mennesker ud af spilleafhængighed, forebygger spilleproblemer og bidrager til samfundsdebatten med viden og holdninger til spil og ludomani. Ring på telefon: 70 11 18 10.

Børn, Unge & Sorg
Børn, Unge & sorg tilbyder gratis psykologisk behandling til børn og unge under 28 år, som:

  • lever med alvorligt fysisk syge forældre eller søskende, eller
  • har mistet en forælder eller søskende efter alvorlig sygdom, selvmord eller ulykke inden for de seneste år.

Psykiatrifonden
Hos Psykiatrifonden kan du få viden om psykisk sårbarhed. Du kan også bruge deres telefonrådgivning. Ring på telefon: 39 25 25 25.

DepressionsLinien
Depressionslinien er et tilbud til patienter og pårørende, der ønsker at tale med nogen, der forstår. Ved telefonen sidder frivillige, der har stor forståelse for, hvad det vil sige at have depression, bipolar lidelse eller være pårørende. Ring på telefon: 33 12 47 74.

Ungekompasset
Ungekompasset er en digital vejviser, hvor unge psykisk sårbare, venner og familie kan finde oplysninger om, hvor de kan gå hen for at få hjælp. Der er både private og offentlige tilbud samlet ét sted.

Robusthed.dk
Robusthed handler om at blive god til at klare dagens udfordringer i stort og småt, især når livet er svært.

Ventilen
Ventilen er en frivillig social organisation, der driver tilbud for ensomme unge.

UngPåLinje 
Du kan chatte med UngPåLinje eller få en uforpligtende snak over telefonen. Samtalerne kan dreje sig om alt mellem himmel og jord; fx selvmordstanker, kærlighed, ubehagelige oplevelser, ensomhed, mobning, sorg og sex. Ring på telefon: 70 12 10 00

Ung til ung
På Ungtilung.com finder du et online fællesskab for unge mellem 18-35 år, som har psykiske og sociale udfordringer. Det kan være alt fra lavt selvværd til ensomhed, misbrug, at være særligt sensitiv eller have en psykiatrisk diagnose.

GirlTalk
Det kan være svært at finde rundt i følelserne, og mange føler sig alene og uden nogle at tale med. På GirlTalk får du mulighed for at få luftet både de svære tanker og følelser, men også glæderne og succeserne. Det er et frirum til dig, der er pige mellem 12-24 år og har brug for én at tale med. Du kan chatte anonymt med de frivillige ungerådgivere hver aften.

Skilt med børn
på Skilt med børn kan du som forældre finde gode råd og vejledning til typisk udfordrende situationer i skilsmissen med børn.

Etnisk Ung
Etnisk ung giver professionel rådgivning om æresrelaterede konflikter til unge, forældre og fagfolk.

Din sundhed