Frivillig mentor - set fra en ung's synsvinket......

Læs med her, og få et indblik i, hvad Olivia har fået ud af mødet med en frivillig mentor....

”For mig var det at have en mentor et pusterum. I starten kunne jeg ikke rigtig se hvad jeg skulle bruge en mentor til – jeg synes det var en mærkelig ide, og jeg tænkte jeg godt kunne klare mig selv. Da jeg så til sidst indså at det nok var en god ide med et voksent menneske der kunne hjælpe mig med en udvikling, da fik jeg truffet det helt rigtige valg. Min mentor var den helt rigtige for mig – hun gjorde så meget andet for mig end bare at være min mentor, hun var en støtte på alle mulige måder. Hun hjalp mig med at tro på mig selv, og hun hjalp mig med at udvikle mig fagligt. Hun havde et andet syn på livet end jeg havde og hun var på den måde en stor inspiration.

Grunden til jeg fik en mentor til at starte med var fordi jeg var nået til det ”trætte” punkt i gymnasiet hvor man er kørt død i opgaver og alt mulig andet – havde det ikke været for min mentor, havde jeg nok ikke endt med et så godt resultat som jeg gjorde.”

 


 

 

Simone har også haft glæde af en frivillig mentor og forklarer....

"Jeg troede ikke, at det ville være noget for mig, men jeg blev positivt overrasket"

 

"Jeg troede ikke, at det ville være noget for mig, men jeg blev positivt overrasket. Følelsen af et fælles engagement og gå på mod gav mig en masse ny energi til at gennemføre min gymnasielle uddannelse".

Frivillig mentor