Uddannelsesviften

Uddannelsesviften hjælper med afklaring af uddannelsesønsker og har mulighed for at tilbyde kortere opkvalificerende uddannelsesforløb i og matematik, og spændende og inspirerende foredrag om sundhed, økonomi mm.

Vi tilbyder

Uddannelsesviften hjælper med afklaring af uddannelsesønsker og har mulighed for at tilbyde kortere opkvalificerende uddannelsesforløb i dansk og matematik.

I Uddannelsesviften møder du dagligt vejlederne; Jane, Tove og Henning, der er det daglige omdrejningspunkt i Uddannelsesviftens aktiviteter.

Her tilbydes du samtaler med det formål at blive afklaret om uddannelsesretning, og du kan også få hjælp til fx ansøgninger og CV- Skrivning idet omfang du bliver pålagt at søge job frem til evt. planlagt uddannelsesstart.

Få ny viden og inspiration fra temamøder

Der afholdes løbende informationsmøder, hvor du kan blive klogere betydningen af sund kost, søvn og motion. Der afholdes også temamøder hvor du får gode råd til at få overblik og redskaber til at styre sine udgifter, ligesom der lejlighedsvis kommer besøg fra SKAT, med information om skattekort, selvangivelser og andre emner der kan have betydning for din økonomi..

Der arrangeres ligeledes besøg på forskellige uddannelsesinstitutioner, med det formål at blive præsenteret for stederne og fornemme stedets uddannelsesmiljø og atmosfære.

Mødetid

Den daglige mødetid er kl 09.00-14.00, og det er mødepligt.

Bliver du syg skal du ringe til uddannelsesviften og melde dig syg, på telefon: 39 57 50 00.

Planlægger du at holde ferie eller fridags skal det altid aftale med din konsulent. Hvis du er i tvivl om hvem du har som konsulent, kan du altid ringe på nr. 39 57 50 00 og spørge efter Ungeenheden. Så hjælper vi dig videre til din konsulent.

Vores faciliteter

I uddannelsesviften er der computer, scanner og printer til rådighed for alle unge der møder i vores tilbud. Vi har mødelokale og separate samtalerum som kan benyttes efter behov. Vi har endvidere et hyggeligt sofaområde, hvor der også er plas til de mere uformelle snakke og socialt samvær og sparring mellem de unge.

Forplejning

Vi byder hver dag på gratis kaffe, the, vand og kakao. Vi har køleskab som du kan opbevare din madpakke i. Der er ingen kantine, men der er flere muligheder for at købe frokost i området.

Det forventer vi af dig:

Du møder hver dag, eller som aftalt, og overholde dine aftaler med os, som vi også holder vores afteler overfor dig.

Vi tilbyder et samarbejde, og forventer at du går ind i det samarbejde med engagement og en positib tilgang. Husk at det i sidste ende er din fremtid det handler om.

Højt humør er velkomment og vi elsker god stemning og atmosfære, men husk at respektere de andre unge, og deres behov for også at kunne koncenterere sig.

”Din mor arbejder her ikke J”…  -så husk at rydde op efter dig selv. Skriveborde ryddes inden du går, og affaldpapir med personlige oplysninger kasseres i makuleringsbeolderen. Brugt service skylles af og sættes i opvaskemaskinen. Pantemballagen tager du med dig, eller donerer til ”morgenbrøds-kassen”.

Kontakt

Ungeenheden

Gladsaxevej 378
2860 Søborg
Telefon: 39 57 66 20
UGU@gladsaxe.dk

Åbningstider

Mandag-Fredag: 9.00-14.00

Telefontider

Mandag-Fredag: 9.00-14.00

Uddannelsesrettede aktiviteter