Historier om Gagny

30 gæster fra Gagny besøger Gladsaxe Internationale Venskabsforening i maj 2017 
4 dage i godt selskab med vores franske venner fra Gagny. Der var højt humør, solskin og kulturelle indspark, da vores franske gæster besøgte Danmark. Programmet var spækket med oplevelser, og der var planlagt noget for hver en smag. Alt lige fra besøg på Gladsaxe Rådhus, hvor borgmesteren holdte tale, til maratonløb i de smukke københavnske gader.    

5 psykologer fra Psykologisk Pædagogisk Rådgivning på studiebesøg 2015.
De var rundt og snakke med skolepsykologer, speciallærer og skoledistrikt leder. Det franske skolesystem arbejder stadig mere med specialundervisning i en højre grad end det vi kender herhjemme. Det var et kompakt program, med masser af faglighed, kulturelt og socialt udbytte af besøget. Hvor der også var plads til uformelle og personlige drøftelser om forskelle og ligheder i kultur og skolesystem. De fik et grundigt indblik i en faglig stolthed, ved de franske kollegaers arbejde.

Beboerrådgivningen i Høje Gladsaxe, fik besøg fra Gagny 2012.
Det blev til en uge med sproglige udfordringer, men de blev mindre med tiden. De fik mange kulturelle oplevelser og udfordringer. Venskaber blev skabt så en facebook gruppe måtte oprettes for at holde kontakten.

Gladsaxe Internationale Venskabsforening 2009.
De fik besøgt deres søsterforening i Gagny, som viste dem kommunen og alle de smukke blomster som Gagny er kendt for. De fik en rundtur på rådhuset og fik et uforglemmeligt traktement. Desuden var de en tur ind til Paris og en tur i Monet’s have.

Kontakt

Internationalt Sekretariat

Rådhus Alle 7
2860 Søborg
CVR-nummer: 62761113
int.sek@gladsaxe.dk

Frankrig - Gagny