Historier og billeder fra og om Veszprém

Gladsaxe Internationale Venskabsforening får fantastiske oplevelser i Veszprém, september 2015
Deres første tur var til Balatonsøen, som var utrolig smuk. De så en gammel klosterkirke og sejlede derefter tværsover søen i vidunderligt vejr. De fik en guidet rundtur i Veszpréms kulturhus og derefter på rådhuset. På rådhuset havde de et møde med Veszpréms borgmester, for at hører om byens fortid, nutid og fremtid. Derefter tog de til Budapest, hvor de havde nogle dage, med blandt andet en utrolig smuk sejltur på Donau.

Borgmesteren, to byrådsmedlemmer og en embedsmand på officielt besøg i Veszprém i maj 2015.
Da de ankom til Veszprém startede de med en rundtur i byen, afslutningen af rundturen var de med til åbningen af en fotoudstillingen hvor Veszpréms borgmester holdte tale. Dagen efter stod den på et officielt møde på rådhuset. Og om eftermiddagen var de rundt og se den smukke Balaton sø. De besøgte en økologisk lavendel producent, en vinbonde og et pottemagerpar.

Bagsværd Boldklub deltager i fodboldturnering ved Veszprém, sommer 2013.
De havde en skøn tur, med en masse fodboldkampe, men de var også på en smut til Balaton søen for at bade. De ente med at hiver medaljer hjem til Gladsaxe.

Medarbejder fra Internationalt Sekretariat på studietur til Veszprém, september 2011.
Det omfattende programmet bød på et besøg i dukketeater, håndboldkamp, information om billige overnatningsmuligheder, et spændende skolebesøg og meget andet. Det var et inspirerende, spændende og lærerigt besøg i Veszprém.

Kontakt

Internationalt Sekretariat

Rådhus Alle 7
2860 Søborg
CVR-nummer: 62761113
int.sek@gladsaxe.dk

Ungarn - Veszprém