Kulturelle foreningers oplevelser

Sverige: Værebro Rådgivning besøgte Solna i vinterferien 2019

Sverige:
Gladsaxe Internationale Venskabsforening besøgte Solna i september 2018
26 medlemmer fra GIV rejste til Solna for at besøge en af kommunens nordiske venskabsbyer.

Skotland: Søborg Motetkor besøgte Paisley i september 2018
En rejse med korsag i Paisley Abbey og besøg i det skotske højland.

Gladsaxe: Gladsaxe Internationale Venskabsforenings nytårsfest i januar 2018
Der var besøg fra Sutton i England. I løbet af festen var der lotto og musikalsk underholdning.

England: Gladsaxe Jazz Klub og Gladsaxe Internationale Venskabsforening sammen på tur til Sutton og London - efterår 2017.
En tur med mange deltagere, masser af information, kultur og ikke mindst musik.

Sverige: Unge fra Værebro besøgte deres venner i Solna og havde en fantastisk tid sammen februar 2017 

Sverige: Unge i Værebro havde november 2016 besøg af 10 unge fra Solna. Et flerårigt samarbejde lever.

Kroatien: Gladsaxe Internationale Venskabsforening besøger Split.
De havde mange fine oplever i både selve Split og de omkringliggende byer og Parker. 

Tyskland: Gladsaxe Internationale Venskabsforening til Gourmetmeile i Minden i juni 2015 
Gourmetmeile er en gastronomisk konkurrence blandt byens restauranter og deres kokke, hvor publikum, foruden at nyde maden, også afgør, hvem der skal være den endelige vinder af konkurrencen. Idéen med besøget var at skabe nye kontakter på borgerniveau - og det lykkedes i fin stil!

Tyskland: Minden Integrationsråd på genbesøg i Gladsaxe i juni 2015.
Gæsterne fik lejlighed til at holde møde og udveksle erfaringer med Gladsaxe Integrationsråd og at deltage i Gladsaxe loves culture dagen på Telefonfabrikken.

Norge: Foreningen Åbne Atelierdøre i Gladsaxe på udstillingstur i Ski i maj 2015. Læs her om oplevelsen og samarbejdet med kunstforeningen i Ski 

Sverige: Ung til Ung fra Grønnemose Skole på besøg i Solna Ungdomscafé i august 2015. Læs om, hvordan de blev inspireret af deres svenske venner til at udvikle aktiviteterne for unge

Sverige: Unge fra Værebro mødes med ligesindede fra Solna sommeren 2015Se den skønne rapport, som oser af energi og glæde

Neubrandenburg: Gladsaxe Jazzklub tog på en inspirerende studietur til Neubrandenburger Jazzfrühling - Festival für Jazz und Weltmusik - i marts 2015. Læs her den sprudlende og veloplagte beretning

Europa: Gladsaxe Internationale Venskabsforenings (GIV's) venskabsbykonference i Gladsaxe i august 2014. Læs om de begivenhedsrige dage her  

Estland: Gladsaxe Internationale Venskabsforenings (GIV's) sommertur gik i 2014 til Haabersti.

Sverige: Unge fra Værebro var på et skønt genbesøg i Solna. Se skønne fotos fra turen her 

Tyskland: Søborg Harmoniorkesters - Gladsaxe Concert Bands - sommertur til Minden i maj-juni 2014. Læs om den begivenhedsrige koncerttur og slut af med den veloplagte tursang

Finland: En privat saunaklub i Søborg på intensiv sauna studietur til Pirkkala, februar 2014. Usædvanlig skøn beretning. 

Tyskland: FO Frit oplysningsforbund var på tur til Charlottenburg-Wilmersdorf for at opleve Bezirkstag i oktober 2013. 

Skotland: Gladsaxe Internationale Venskabsforening på en begivenhedsrig skotlands-sommertur til Renfrewshire/Paisley i august 2013. 

Tyskland: Charlies Blåhval fra Gladsaxe Musik og billedskole spillede til Fest der Nationen i Charlottenburg-Wilmersdorf i 2013. 

Europa: Der var Youth in Action træf i Gladsaxe 29. juni til 9. juli 2013. Læs den skønne billedrige avis her.

Østrig: Gladsaxe Steelband underholdt store og små i Klagenfurt, i sommeren 2013. 

Skotland: FDF Gladsaxe Brass Band på koncerttur til Renfrewshire/Paisley i juli 2013. Læs her om deres otte koncerter på bare fem dage.

Polen: Kunstforeningen "Åbne atelierdøre i Gladsaxe" besøgte Osieki ved Koszalin i juli 2013. Læs deres veloplagte og farverige beretning her.

Norge: Musikhistorisk interesserede fra Gladsaxe spiste usædvanlig flot kage i Ski i januar 2013.

Tyskland: "Bezirkstag" i Charlottenburg-Wilmersdorf fik besøg af deres æresmedlem Arne Hermann, som havde taget andre medlemmer fra Gladsaxe Internationale Venskabsforening med sig til Berlin.

Tyskland: Bandet Them Limits spillede til Fest der Nationen i september 2012. 

Sverige: Unge fra Solna besøgte unge i Værebro oktober 2012. Det var en foreløbig afslutning på et projekt for både drenge og piger , der skulle fremme positive resultater for unge og fokusere på forebyggelse af kriminalitet. Læs deres "Solna-Gladsaxe-avis

Tyskland: Gladsaxe Musik- og Billedskoles Pigekor og jazzorkester "Charlies Blåhval" optrådte i Minden oktober 2012. Pigekoret deltog i en korfestival og Charlies Blåhval både akkompagnerede og spillede egen koncert. Læs her om deres fantastiske tur, hvor hele pigekoret var privat indkvarteret.

Østrig: Gladsaxe Internationale Venskabsforening på besøg i Klagenfurt september 2012. De måtte stå tidligt op for at nå alt - og det var det hele værd. Læs hele den lange beretning om deres sommertur.

Tyskland: Ung trio var Gladsaxes indslag til "byfesten i Berlin" Fest der Nationen september 2012. De havde en fantastisk tur. 

Frankrig: Beboerrådgivningen i Høje Gladsaxe var så heldig, at få besøg fra Frankrig i juni 2012. Det blev til en uge med sproglige udfordringer, kulturelle oplevelser og en nyoprette facebook gruppe. 

Holland: Søborg Harmoniorkester - Gladsaxe Concert Band - på koncertrejse til Apeldoorn 17.-20. maj 2012. Det blev en spændende forårstur, hvor de bl.a. spillede i Orange Park med repræsentanter fra Gladsaxes venskabsby i Skotland. Læs også her om samspillet med deres værtsorkester i Apeldoorn VIOS Hoender-Loo 

Sverige: 11 unge og to ledere fra Værebro Rådgivning tog til Solna 25. til 27. november 2011 for at deltage i en spændende danse- og musik workshop. Det blev nogle lange og krævende dage i Solna, hvor de unge sled hårdt for at lave deres egne danse- og musikshows assisteret af nogle af branchens bedste folk. Læs om de unges spændende og hårde workshop i Solna.

Polen: Gospelkoret Ashira var på kortur til den polske venskabsby Koszalin 23.-26. september 2011. Turen bød på overnatning på en polsk herregård og koncert i Koszalins domkirke. Læs mere om Ashiras tur til Koszalin

Polen: GIV - Gladsaxe Internationale Venskabsforening var i august 2011 på besøg i den polske venskabsby Koszalin. Turen bød på mange oplevelser og en historisk aften med Gladsaxes tidligere borgmester Tove Smidth der er æresborger i Koszalin. Læs mere om den spændende sommerudflugt.

Stockholm: Værebro Rådgivning var til ungdomstræf i Solna fra 26. juni til 5. juli 2011 som en del af det svenske YMC-program (Youth Meeting Cultures). Der deltog unge fra Sverige, England, Frankrig, Portugal, Spanien og Danmark. Læs mere om de unges spændende tur.

Tyskland: 10 unge fra Værebro rådgivning var på kunsttur til Berlin juni 2011.Som afslutning på et kunst projekt for piger i Værebo, tog de i juni 2011 til Berlin for at få inspiration til fremtidens kunstværker. Se deres kunstneriske rapport om turen.

Tyskland: Gladsaxe Musik- og Billedskole havde i maj 2011 besøg af saxofongruppen Saxo Con Mote fra Charlottenburg-Wilmersdorf. Saxo Con Mote deltog i  Verdenskulturfestivalen som løb af stablen 14. maj 2011 i Gladsaxe. Læs om Saxo Con Motes spændende besøg.

Norge: Ni unge fra Høje Gladsaxe Beboerrådgivning på skitur til Ski i februar 2011. Læs her om deres fantastiske tur

Skotland: Gladsaxe Musik- og Billedskole var i oktober 2010 til korstævne Renfrewshire. De synes det var fantastisk at synge i Paisley Abbey. 

Tyskland: Gladsaxe Steel Band var på koncerttur til Charlottenburg-Wilmersdorf i september 2010. De spillede til en stor vejfest i Uhlandstrasse og til Heimat foreningens store jubilæumsfest. Læs mere om bandets tur her

Norge: Gladsaxe Steel Band var på koncertturné i Ski 6.-11. juli 2010. De badede og besøgte en forlystelsespark. Læs mere om Steel Band Koncertturné.

Tyskland: Søborg Harmoni Orkester havde i maj 2010 en god tur til Charlottenburg-Wilmersdorf. De spillede mange koncerter, men den første blev aflyst.

Tyskland: Frit oplysningssamfund var på studietur til Charlottenburg-Wilmsersdorf i Berlin i marts 2010.
Der var 28 kursister som fik en herlig oplevelse med musik og kultur. Læs mere om Frit Oplysningsforbunds tur 

Norge: Tolv friske drenge fra Høje Gladsaxe var på tur til Norge 15.-18. februar 2010. Der blev hygget med oplevelser i fælleskab og besøg i et klubhus. Læs mere om tolv drenge fra Høje Gladsaxes tur

Kontakt

Internationalt Sekretariat

Rådhus Alle 7
2860 Søborg
CVR-nummer: 62761113
int.sek@gladsaxe.dk

Oplevelser med venskabsbyer