Sportsforeningers oplevelser

Tyskland: Bagsværd Atletik Club deltog traditionen tro i motionsløbet Tollenseseelauf i Neubrandenburg
Seks løbere fra BAC rejste i juni 2019 til Neubrandenburg. Fem deltog i 10 km. løbet og én deltog i maratonløbet.

Tyskland: Gladsaxe Bordtennisklub besøgte tennisklubber i Charlottenburg-Wilmersdorf
11 bordtennisdrenge og deres trænere rejste i maj 2019 tre dage til Berlin.

Tyskland: Bagsværd Atletik Club deltog igen i år i motionløbet Tollenseseelauf i Neubrandenburg
17 friske motionsløbere deltog i 10 km. løbet i Neubrandenburg.

Holland: Bagsværd Boldklub får i maj 2017 et glædeligt gensyn med venskabsklubben WWNA, Apeldoorn fra Holland.
Gamle venskaber ruster aldrig - og især ikke hvis de holdes i live. Og det gør de! Det var en flok spændte hollandske u-16 drenge, som tråde ud af bilerne til fire sjove dage i fodboldens tegn sammen med Bagsværd Boldklub.

Tyskland: Gladsaxe Judoklub får genbesøg fra venskabsklubben PSV-90 i Neubrandenburg i oktober 2016.
En effektiv træningsweekend med masser af energi til judo og sociale aktiviteter.

Kroatien: Gladsaxe Basketbal drenge på 11-12 år opsøgte basketstærke Split og oplevede kampe med en anden hastighed og fysik, end de er vant til i Danmark. De ser frem til flere ture og besøg med deres nye kontakter ved MIddelhavet

Tyskland: Gladsaxe Judoklub deltager i venskabsklubben PSV-90's turnering i Neubrandenburg i september 2016.
Endnu engang et flot judostævne - denne gang med guld til danske Mikail, vægtklassens yngste mand på kun 8 år! 

Tyskland: Bagsværd Roklubs morgenroere på tur til Minden i juni 2016.
Besøget hos Mindener Ruderverein med en krævende rotur på Weser floden - ialt 72 km i bagende sol - blev, på trods af ømme rygge, kramper i ben og skuldre og en masse vabler, en bragende succes. Det var en stor natur- og kulturoplevelse og et godt eksempel på, hvad venskaber kan bringe på tværs af landegrænser.   

Tyskland: Gladsaxe HG huser og træner med håndboldspillere fra deres venskabsklub SV Fortuna 50 fra Neubrandenburg - pinsen 2016

Europa 2015: AB Håndbolds internationale Julecup.
For 14. gang blev den traditionsrige Julecup afholdt i Gladsaxe - denne gang med deltagelse af over 240 gæster fra venskabsbyerne i Polen, Frankrig, Holland og Tyskland.   

Tyskland: Gladsaxe Judoklub deltog i turnering i Neubrandenburg i september 2015.
Det var 9. gang klubben deltog i turneringen, som arrangeres af venskabsklubben PSV 90. Ialt deltog 400 kæmpere fra forskellige dele af Tyskland, Polen og Danmark (Gladsaxe). Der blev vundet flere medaljer, og turneringen sluttede af med en hyggelig grillfest i det fri.

Tyskland: Gladsaxe HG fik besøg fra venskabsklubben SV Fortuna '50 fra Neubrandenburg i foråret 2015. Læs her om de dejlige oplevelser de havde sammen.

Europa 2014: For 13. gang havde AB Håndbold indbudt unge fra nær og fjern til det store internationale håndboldstævne mellem jul og nytår. Fra fem af Gladsaxes venskabsbyer kom der 289 deltagere. Der blev i alt afviklet 373 kampe og scoret 8641 mål på tre dage. Læs her om den store succes.

Tyskland: Gladsaxe HGs U18 piger vandt Känguru cup i Neubrandenburg 2014. Læs mere om turen her (PDF)

England: Det 31. år for fjerboldekamp mellem Gladsaxe og Sutton vandt badmintonspillerne igen pokalen med til Danmark. Læs om kampen her.

Europa: Julen 2013: For 12. gang havde AB håndbold indbudt ungdom fra nær og fjern til det store håndboldstævne mellem jul og nytår. Tre af Gladsaxes venskabsbyer deltog med flere hold og var med til at score mere end 8.500 mål på tre dage. Læs her om den store succes.

Japan: Gladsaxe Judo Klub på skolebesøg og judotræning i Japan i oktober 2013.  De besøgte bl.a. en skoleklasse på Okachimachi Junior High School i Taito, hvor de deltog i en japansk gymnastiktime med judo. De oplevede også en engelsktime, hvor japanerne fortalte om forskellige slags sushi på engelsk og lærte danskerne at folde små samuraihjelme af guldpapir. Læs her beretningen om deres fantastiske tur til Japan.

Tyskland: Bagsværd Atletik Club havde besøg af friske løbere fra deres venskabsklub i Neubrandenburg, Sportsforeningen S.V. Turbine, i september 2013. 

Tyskland: Gladsaxe Judoklub hev masser af medaljer hjem fra Neubrandenburg.

Ungarn: Bagsværd Boldklub hiver medeljer hjem fra fodboldturnering ved Veszprém i Ungarn, sommer 2013. 

Holland: Fodboldspillere fra Apeldoorn i Holland hygger sig i Bagsværd Boldklub, sommeren 2013. 

Holland: Bagsværd Boldklub hygger sig i Apeldoorn i Holland, foråret 2013. 

Tyskland: Bagsværd Atletik Club fik medaljer ved løbet ved Tollensesee i Neubrandenburg 2013. 

Tyskland: Tre minibusser fulde af håndboldspillere fra Neubrandenburg rullede til Gladsaxe for at være sammen med deres venskabsklub Gladsaxe HG, 2013 . 

England: 30 års jubilæum for fjerboldespil med sjove traditioner, 2013. De to badmintonspillere spiller andet end badminton.

Europa: Julen 2012: For 11. gang havde AB håndbold indbudt ungdom fra nær og fjern til det store håndboldstævne mellem jul og nytår. Tre af Gladsaxes venskabsbyer deltog og var med til at score mere end 9500 mål på tre dage. 

Tyskland: Judokæmpere fra Neubrandenburg deltog i Gladsaxe Judogames i oktober 2012, og de havde en fest. 

Tyskland: Gladsaxe Judo Klub kæmpede mod deres tyske venner i Neubrandenburg september 2012. Syv årige Helen fik sin internationale debut og klarede sig flot. 

Tyskland: Bagsværd Atletik Club havde besøg af løbere fra deres venskabsklub Sportsforeningen S. V. Turbines løbeafdeling fra den tyske venskabsby Neubrandenburg september 2012. De deltog i Griseløbet i Nærum. Læs mere om deres dejlige besøg. 

Tyskland: Gladsaxe HG deltog i Känguru Cup i Neubrandenburg i august 2012. For de mange håndboldspillere var det første gang, de besøgte Neubrandenburg. Det var et tæt program med mange kampe, og de måtte erkende, at der er forskel på tysk og dansk håndbold.

Ungarn: Bagsværd Boldklub på sommertur til Balafonfüred ved Veszprém i juni-juli 2012. Læs om deres varme tur til Ungarn.

Østrig: GIF Gymnastikafdelingens Minirejsehold var på sommertur i Klagenfurt i juni 2012. Som de bedste Danish dynamite-gymnaster gav de en flot gymnastik- og Ironman-opvisning, inden de tog videre til Riccione i Italien. 

Holland: Hollænderbesøg i Bagsværd Boldklub 22.-25. juni 2012. Venskabsklubben WWNA, Wenum Wiesel Noord Apeldoorn, kom på endnu et vellykket genbesøg i Bagsværd Boldklub. I 35 år har de to været venskabsklubber! Læs her den livsbekræftende og muntre beretning om besøget

Japan: Karateglad famile besøger Taito i deres ferie sommeren 2012. Japan er så anderledes, at næsten alt hvad man ser og oplever, gør indtryk.
Læs artikel fra Gladsaxebladet om familens karateoplevelse og læs deres egen fortælling om hele deres ferie i Japan.

Tyskland: Bagsværd Roklub besøgte roklubben Hellas Titania i Charlottenburg-Wilmersdorf i maj 2012.  Det blev en tur med mange sjove og anderledes oplevelser bl.a. var indkvarteringen ikke helt, hvad de havde regnet med. Læs her alt om deres oplevelser

England: Gladsaxe-Søborg Badmintonklub besøger Sutton i påsken 2012. For andet i år i træk besøgte Gladsaxe-Søborg Badmintonklub Carshalton Badminton Club. Der blev både spillet badminton, holdt bowlingturnering og set på de mange forberedelser til OL i London her til sommer. Læs om den spændende tur og det store jubilæum, der venter rundt om hjørnet

Europa: For 10. gang holdt AB håndbold stævnet "AB JuleCup" 28. til 30. december 2011, og det var en bragende succes. Ungdomsspillere fra 5 venskabsbyer: Minden og Neubrandenburg i Tyskland, Koszalin i Polen, Gagny i Frankrig og Apeldoorn i Holland deltog i stævnet. Læs alt om det flotte stævne

Europa: Gladsaxe Judo Games 30.9-2.10 2011. Gladsaxe Judo Klub afholdt for anden gang Judo Games i Gladsaxe med 250 deltagere fra Sverige, Tyskland, Holland, Polen og Danmmark. Læs mere om Gladsaxe Judo Games

England: Gladsaxe-Søborg Badmintonklub besøger Sutton i april 2011. Klubben besøgte Carshalton Badminton Club, hvor de fik en fantastisk oplevelse. Læs mere om Gladsaxe-Søborg Badmintonklubs tur

Holland: Stort fodboldstævne i Apeldoorn foråret 2011. Bagsværd Boldklub trak alle medaljer hjem. Læs en ægte fodboldberetning og se skønne fotos fra en god tur

Europa: Håndboldspillere fra mange lande deltog i den årlige Julecup i Håndbold i Gladsaxe 2010. AB-håndbold arrangerede stævne hvor 8870 mål blev scoret på tre dage. Du kan læse mere om den spændende historie Læs mere om Julecup i håndbold

Europa: Gladsaxe Judo Games 1.-3. oktober 2010 Gladsaxe Judoklub fejrede 35 års jubilæum med et stort judostævne. Mere end 200 kæmpere fra ind- og udland deltog. Der var klubber fra Holland, Sverige og Tyskland, deriblandt judokæmperne fra venskabsbyen Neubrandenburg, der lige havde afholdt deres 30 års jubilæumsstævne.

Tyskland: Neubrandenburg inviterer efterhånden hvert år til judostævne. I 2010 deltog begge judoklubber fra Gladsaxe. Læs om Gladsaxe Judo Klubs dejlige oplevelser d. 11 september og Team Judoxpressens ligeså herlige oplevelser.

Tyskland: Akademisk Boldklub rejste til Berlin for at spille fodbold og deltage i Easter Cup i marts 2010. De havde deres op- og nedture, men vigtigst af alt var, at de havde det sjovt. Læs mere om Akademisk Boldklubs tur  
 
Europa: Gladsaxe Judo Games 2012, som blev afholdt i oktober blev atter en stor succes

Kontakt

Internationalt Sekretariat

Rådhus Alle 7
2860 Søborg
CVR-nummer: 62761113
int.sek@gladsaxe.dk

Oplevelser med venskabsbyer