3 kandidater til erhvervspris

God nyhed til lokal håndværker, ingeniørfirma og chokoladeproducent – de er nomineret til Gladsaxe Erhvervspris 2018

Vi har mange dygtige og engagerede virksomheder i Gladsaxe. Det fejrer Gladsaxe Kommune og Gladsaxe Erhvervsråd ved at uddele Gladsaxe Erhvervspris som den festlige afslutning på Gladsaxe Erhvervskonference 2018.

Prisen gives til en virksomhed, som i særlig grad har bidraget til bæredygtig vækst og velfærd i Gladsaxe i året, der er gået.

Gladsaxe Erhverv og Vækst har i efteråret kørt en kampagne, hvor virksomheder har kunne melde sig selv eller andre som kandidater.

En dommerkomité bestående af Trine Græse, borgmester, Ebbe Skovsgaard, Håndværkerforeningen, Niels Brahm Andersen, Beierholm, Claus Jønck, RTT, og Freja Ludvigsen, erhvervsudviklingschef, har på et møde den 29. oktober indstillet tre kandidater til prisen:

• Gladsaxe Bygningsentreprise
  • Moe A/S
  • Mark Hermann Chocolate

Tillykke til alle kandidater. Vinderen afsløres på Gladsaxe Erhvervskonference den 12. november kl. 17.20, hvor Trine Græse og repræsentanterne fra Gladsaxe Erhvervsråd overrækker prisen.