Alpha og borgmesteren tændte for julestemningen

Det var med hjælp fra 4-årige Alpha, da borgmesteren i fredags tændte Gladsaxes kæmpestore og lokale juletræ på Rådhuspladsen.

Fredag 30. november skulle Gladsaxes store juletræ traditionen tro tændes. Da mørket sænkede sig over Gladsaxe Rådhusplads, havde borgmester Trine Græse derfor allieret sig med 4-årige Alpha, som i år hjalp med at trykke på knappen og tænde for den smukke julebelysning.

Fra haven til Rådhuspladsen
Årets flotte juletræ er specielt af flere årsager. For det første er det med sine 18 meter det største træ, Gladsaxe nogensinde har haft på Rådhuspladsen.

Træet, der er en Nobilisgran, er dog også specielt, fordi det stammer her fra Gladsaxe. Det har siden 1970'erne vokset sig så stort og flot i en have i Bagsværd, at dets ejere ikke længere havde plads til det. Derfor donerede de det til at blive hele Gladsaxes juletræ, så det virkelig når at gøre gavn for mange.

Julebelysningen er tilbage i Søborg
Også på Søborg Hovedgade er julestemningen for alvor vendt tilbage, efter et kabeltyveri sidste år gjorde, at det blev en nødløsning, der kom op. Men i år er der købt helt ny julebelysning, så den gode, gamle julestemning er tilbage med hjælp fra Handelsstandsforeningen.

Fotos: Kaj Bonne.