Brug din lokale erhvervskonsulent – også til en snak om partnerskaber

Har din virksomhed en ambition om mere vækst og udvikling? En kop kaffe med erhvervskonsulent Tommy Engedal Kronborg er et godt sted at starte.

I Gladsaxe Kommune kan små og mellemstore virksomheder få hjælp af erhvervskonsulent Tommy Engedal Kronborg. Hans opgave er at understøtte virksomhederne i deres ambitioner om vækst og udvikling.

Hvad kan kommunens erhvervskonsulent hjælpe med?

- Jeg besøger virksomheder, og så tager vi en snak om vækst, udvikling og partnerskaber. Jeg skal ikke føre tilsyn eller være myndighed – jeg skal lytte og koble virksomhedens behov med de mange offentlige erhvervsfremmeydelser der findes, eksempelvis Væksthus Hovedstadsregionen, fortæller Tommy Engedal Kronborg.

- Jeg arbejder også meget med at forbinde virksomheder og skabe lokalt netværk. Når jeg ser, at et behov i én virksomhed er lig en løsning eller et produkt i en anden virksomhed – så fører jeg naturligvis de to virksomheder sammen, fortæller Tommy Engedal Kronborg.

Stærke tilbud på hylderne
Tommy er desuden god til at matche virksomheder og aktuelle tilbud, som leveres af kommunens samarbejdspartnere med det formål at skabe vækst og udvikling.

Tommy søger lige nu virksomheder til:

• Vækst med FN’s verdensmål som løftestang. To lokale industrivirksomheder har fået adgang til acceleratorprogrammer i henholdsvis UNDP og Dansk Industri
  • Industrialisering 4.0. Væksthus Hovedstaden søger produktionsvirksomheder, som har brug for gratis hjælp til at få løftet virksomheden gennem digitalisering og automatisering
  • Den Sociale Kapitalfond Invest er på jagt efter investeringsmodne små og mellemstore virksomheder, der er parate til forretningsudvikling eller ejer/generationsskifte.

Nysgerrig? Erhvervskonsulent Tommy Engedal Kronborg er klar. Han kan træffes på tlf: 24249020 eller e-mail: tomkro@gladsaxe.dk