Er du virksomhedsejer eller iværksætter i Gladsaxe kommune?

Gladsaxe kommune kan i samarbejde med Copenhagen Business Hub tilbyde Hovedstadens Iværksætter Program (HIP), hvor alle typer af små og mellemstore virksomheder og iværksættere kan blive klogere på alt fra markedsføring over momsregler til bæredygtighed

HIP består af en række gratis workshops og kurser, som afvikles på tværs af kommunerne i Region Hovedstaden. Du kan selv gennemse det samlede kursusudbud her. Kurserne er åbne for virksomheder fra alle kommuner i regionen, så du er mere end velkommen til at deltage på relevante kurser i andre kommuner.

Her i Gladsaxe kan vi tilbyde fire lokale workshops i løbet af efteråret 2019:

• 7. oktober byder vi velkommen til en workshop om vækst med FN’s verdensmål som løftestang. Workshoppen sætter deltagerne i stand til at lave den bæredygtige forretningsplan og bruge FN’s verdensmål som katalysator for forretningsudvikling og vækst. Workshoppen foregår i Gladsaxe kommunes Verdensmålshus på Fremtidsvej 1, 2860 Søborg. Du kan tilmelde dig her.

• 30. oktober kan du lære at lave den helt rigtige salgspitch, også på Fremtidsvej 1. Tilmelding her.

• 7. november præsenterer vi en heldags workshop, hvor du kan komme rundt om alle spørgsmål som udfordrer en nystartet virksomhed. Workshoppen hedder ”Få succes som iværksætter”, og holdes på Gladsaxe hovedbibliotek fra kl. 09-17. Tilmelding her.

• 20. november afvikles workshoppen ”På forkant med salget”, hvor du kan få gode tips og input til, hvordan du sælger dit produkt eller service. Også denne workshop finder sted på Fremtidsvej 1. Tilmeld dig her.

Hvis din iværksættervirksomhed arbejder aktivt med bæredygtighed og FN’s verdensmål, kan du overveje at blive en del af iværksættermiljøet ”Fremtiden” i Verdensmålshuset på Fremtidsvej i Søborg. Her bor pt. fem iværksættervirksomheder. Du kan læse mere her.

Derudover er du altid velkommen til at kontakte din lokale Erhvervskonsulent i Gladsaxe, Tommy Engedal Kronborg på tomkro@gladsaxe.dk eller den lokale iværksættervejleder, Lars Dancher på lda@ehhs.dk.