Få hjælp til dig og din nye familie på Gladsaxedagen

’Tidlig indsats’ er navnet på en række tilbud til familier i Gladsaxe med børn op til seks år. Fire af dem kan I høre meget mere om på årets Gladsaxedag.

Det er ikke bare lige til at skulle starte sin egen familie. Listen af spørgsmål hober sig hurtigt op.

Hvordan foregår en graviditet egentligt? Hvordan passer man på sit barn bedst muligt? Hvad nu hvis, det er vanskeligere at være far, end jeg troede? Og kan vores forhold overhovedet klare at få et barn?

Det er blandt andet nogle af de spørgsmål, du kan få svar på til Gladsaxedagen, når ’Tidlig indsats’ byder på frugt og råd og vejledning i Familie & Rådgivning-teltet. Herunder kan du kort læse om fire af de tilbud, du kan høre mere om på dagen.

Graviditetsbesøg
Er du eller din partner gravid? I Gladsaxe Kommune kommer sundhedsplejersken på sit første besøg hos jer allerede under graviditeten. Under besøget tager sundhedsplejersken udgangspunkt i en spørgeguide, som munder ud i en fælles drøftelse af jeres behov som kommende forældre.

Hjælp til parforholdet
Har du brug for hjælp til parforholdet? Gladsaxe Kommune tilbyder gratis kurser til par med børn under 18 år. Kurset sætter fokus på god kommunikation og nye perspektiver på samlivet.

Fædregruppen
Har du oplevet, at det var mere vanskeligt at blive far end forventet? Gladsaxe Kommunes fædregruppe er for dig, som er kommende eller nybagt far, og som gerne vil være en far, der reagerer mindre vredt og aggressivt, der ikke trækker sig fra familien, og som er klar til mere engagement, stolthed og far-kærlighed i sit liv.

Familiesupporten
Har du et eller flere børn i alderen 0-6 år, og har du et ønske om sparring og vejledning i forhold til din familiesituation eller til, hvordan du styrker relationen til dit barn? Gladsaxe Kommunes Familiesupport rykker ud til dig og din familie, hvis I har behov for hurtig hjælp i et kortvarigt forløb.