Gør et kup til Mørkhøj Bazar i august

Lørdag den 31. august kan du på Seniorcenter Rosenlund parkeringsplads købe og sælge alt, hvad hjertet begærer.


Du kan sælge, alt du vil, bare prisen er den rigtige.

Gamle bøger, ting og sager, tøj, legetøj, møbler, køkkengrej, porcelæn, billeder, malerier, dukker og biler.

Der er ikke den ting, du ikke kan sælge eller købe på Mørkhøjs Bazar. Mørkhøj Bazar giver dig mulighed for kvit og frit at komme og sælge de ting, som du ikke længere har brug for, og som du synes trænger til at skifte ejer.

Muligheden kan du benytte dig af lørdag den 31. august, hvor basaren er åben mellem klokken 10 og 14 på området ved Seniorcenter Rosenlund parkeringsplads.

Lån et bord
Seniorcenter Rosenlund stiller gratis borde til rådighed til dig, der gerne vil deltage og sælge ting og sager på basaren. Bordet skal du reservere hos Anne Low Kildeager senest klokken 12 dagen før basaren begynder. Det gør du på telefon 39 57 43 03 eller mail anloki@gladsaxe.dk.

Har du lyst til at give en hånd med at stable Mørkhøj Bazar på benene, tager Seniorcenter Rosenlund glædeligt imod den. Det gør du ved at kontakte aktivitetsmedarbejder Marianne Odgaard på telefon 39 57 45 00 eller mail marodg@gladsaxe.dk.

Basaren åbner flere gange
Kan du ikke deltage i basaren lørdag den 31. august, så frygt ej. Lørdag den 28. september åbner basaren nemlig igen i samme tidsrum fra klokken 10 til 14.

Bliver du bidt af en gal kræmmer til basaren, kan du få stillet din sult for gode kup igen i det nye år. Planen er nemlig at afholde en basar hver den sidste lørdag i månederne maj, juni, august og september.

Borger