Her er det nye Gladsaxe Erhvervsråd

Så er holdet sat for Gladsaxe Erhvervsråd for næste periode, og der er masser af ideer til, hvad virksomheder og kommune skal samarbejde om for at skabe vækst og velfærd i Gladsaxe. Erik Weidinger fortsætter som næstformand, og rådet udvides med direktør Peter Sørensen fra PPG Dyrup.

- Jeg er meget glad for samarbejdet med jer, og den dialog vi har på tværs af store og små virksomheder i alle brancher i Gladsaxe. Så jeg glæder mig til at fortsætte det gode arbejde og fastholde Gladsaxe som en erhvervskommune helt i top, sagde borgmester og formand Trine Græse på mødet i Gladsaxe Erhvervsråd den 25. januar, der blev holdt hos revisionsfirmaet Beierholm i Søborg.

Her blev medlemmerne konstitueret til en ny periode, der følger Byrådets valgperiode for 2018-22.

Formand og næstformand fortsætter
Trine Græse fortsætter som borgmester og formand for erhvervsrådet og Erik Weidinger, der har været medlem af erhvervsrådet siden 1998, fortsætter som næstformand.

Byrådet har valgt Christina Rittig Falkberg og Pia Skou som nye medlemmer.

Alle erhvervsforeningerne har bekræftet deres medlemskab af erhvervsrådet: Mørkhøj Erhvervsforening, Handelsforeningen Bagsværd By, Søborg Handelsforening, Dansk Industri, HK Service og 3F fortsætter i erhvervsrådet med samme bemanding.

Gladsaxe Erhvervsby får plads i erhvervsrådet
Peter Sørensen, direktør for kommunens historiske industrivirksomhed PPG Dyrup, træder ind som repræsentant for Gladsaxe Erhvervsby.

Håndværkerforeningen indsætter konsulent Ebbe Skovsgaard som ny repræsentant. Dan Weibel, der tidligere havde posten, fortsætter som repræsentant for sin virksomhed Brdr. Weibel El-Teknik.

Alle virksomhedsrepræsentanter fortsætter med samme bemanding: Novozymes, Novo Nordisk, Dansk Brandteknik, Krüger, MT Højgaard, NCC Building Denmark, Alfa Laval Copenhagen, TEC Gladsaxe, Spiromagic/Move Innovation og Beierholm fortsætter i rådet. Dermed afspejler Gladsaxe Erhvervsråd den mangfoldighed af virksomheder, som er så kendetegnende for kommunen. Se hele Gladsaxe Erhvervsråd her

Arbejdskraft, trængsel og bæredygtig vækst
Med en vækst på over 1.300 nye ansatte i de private virksomheder i Gladsaxe er der ingen tvivl om, at det går godt i kommunen. Men medlemmerne har mange gode ideer til emner, der kan tages op i den kommende periode.

-  Jeg hører et råd, der gerne vil engagere sig i at tænke vækst bredere, så vi også får det sociale og bæredygtige perspektiv med, når vi som kommune har store udbud og er i dialog med virksomhederne om at give ledige en ny chance. Jeg hører, at erhvervsrådets medlemmer er optaget af, at vi har en tæt dialog om løsninger, der hjælper medarbejderne igennem anlægsfasen af letbanen bedst muligt. Der er opbakning til kommunens indsatser for at få flere vækstvirksomheder og støtte op om de små og mellemstore virksomheder. Og så er der stor interesse for at engagere sig i detailhandlen og erhvervskvarterenes udvikling. Så det tegner godt, siger formand Trine Græse.

Erhvervsrådet 2018 - 2022.
Foto:Flemming Schiller

 

 

Borger